Netwerk aanleggen

5 oktober 2020 Xander

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten leggen wij kabels aan t.b.v. netwerken en infrastructuur van computers, wifi systemen en camera installaties. Wij hebben de juiste kennis en middelen om uw netwerk te voorzien van de juiste bekabeling en afwerking.

Wij leggen ook bekabeling aan in nieuwbouw huizen waar bijvoorbeeld loze leidingen aanwezig zijn, en deze netjes af te werken met schakelmateriaal.

Daarbij plaatsen wij ook patch kasten van groot tot klein, en herorganiseren wij technische ruimtes voor zowel particulier als zakelijk.

Voordelen van Netwerk aanleg bij Computim:

 • Netwerk design
  Netwerk ontwerpen en vormgeven is voor Computim geen probleem.
 • Uitgebreide functionaliteiten
  Bekabelde netwerken voor data, voip telefonie, WiFi en gasten netwerken!
 • Schaalbaar
  Netwerkcapaciteit is aan te passen aan gebruik van het aantal werkplekken en soort data verkeer
 • Flexibel
  Mogelijkheid tot het tijdelijk plaatsen van extra accespoints voor een WiFi netwerk of bekabelde aansluitingen tijdelijk uit te breiden..
 • Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
  Uw netwerk met monitoring uitgebreide beveiligingen. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
 • Ondersteuning
  De complete installatie en het beheer van uw netwerkoplossingen en ondersteuning.

Meer weten over netwerk aanleggen?

Wilt u weten wat Computim voor u kan betekenen op het gebied van uw netwerk aanleggen? Of u nu zzp-er bent, een klein of (middel)groot bedrijf heeft of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de beste netwerken die mogelijk zijn. Neem contact met ons op voor een betaalbare oplossing op maat. Ons eerst beter leren kennen? Lees dan onze over ons pagina en lees wat onze klanten van ons vinden.

, , , , , ,
×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

× Hoe kan ik u helpen?