Vrijblijvende offerte op maat

Camerabeveiliging op maat van Dahua

Voor de beveiliging van bedrijfspanden en –terreinen wordt camerabeveiliging steeds meer toegepast. Dat is begrijpelijk, want camerasystemen geven u veel inzicht. Is er bijvoorbeeld ingebroken in uw bedrijfspand? Dan kunt u met behulp van een camerasysteem vlot achterhalen wat er is gebeurd. Maar een camerasysteem werkt ook preventief. Camerasystemen worden daarom steeds vaker geplaatst om inbraak, diefstal en vandalisme te voorkomen. Wilt u ook profiteren van de voordelen van camerabeveiliging? Wij helpen u graag.

Camerasystemen

Camerasystemen spelen niet alleen een belangrijke rol in de beveiliging van uw pand of bedrijfsterrein, maar kunnen ook ingezet worden om bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken. Ook kan het interessante managementinformatie aanleveren. Vergroot daarom de veiligheid rondom uw bedrijfspand en –terrein door te kiezen voor camerabeveiliging.

Optimale bescherming

Bij Computim vinden we het belangrijk om vooraf met u te bepalen wat u van een camerabeveiligingssysteem verwacht. Zo komen we samen met u tot de juiste oplossing en krijgt u de beveiliging die u wenst, zonder onnodige uitgaven. Wij ontwerpen en installeren de camerasystemen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfspand optimaal is beschermd. Daarbij bezit Computim de kwalificatie omtrent het kunnen toepassen van camerasystemen op openbare plaatsen.

Heeft u vragen over onze camerasystemen? Neem dan contact met ons op.

Camerabeveiliging installatie

Wij bieden ook installatie service voor camera beveiliging aan wilt u hier meer over weten neem dan contact op met ons of bezoek onze website over beveiligingscamera installatieservice.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail