• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Met de opkomst van VoIP betaalt u geen torenhoge telecomkosten meer voor bellen voor een zakelijk doeleind. Het telefoonverkeer loopt met de VoIP-service van Computim, in de regio van Amsterdam, voortaan via een centrale in de cloud, oftewel de VoIP-server, en niet meer via de analoge telefoonlijn. Het bellen gaat dus voortaan via internet, wat naast een enorme kostenbesparing nog meer voordelen met zich meebrengt. We vertellen u graag meer over zakelijk bellen middels VoIP!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
Vaste telefonie voip computim platform

De voordelen van VoIP bij bellen met een zakelijk doel

Wanneer uw onderneming gebruikmaakt van de VoIP-service met een VoIP-server, blijven alle bestaande functionaliteiten behouden. Dit betekent dat uw klanten niets merken van de overstap van analoog bellen naar bellen via internet. Voor u als bedrijf zijn er echter wel merkbare verschillen, die alleen maar ten goede komen van uw bedrijfsprocessen. We zetten een greep uit de voordelen van de VoIP-service op een rij:

  • Uw werknemers zijn op elke plek bereikbaar, mits er een internetverbinding is.
  • Er is gratis onderling telefoonverkeer met gekoppelde toestellen.
  • U bespaart tot wel 50 % op bellen in vergelijking tot de huidige beltarieven.
  • Onbeperkte schaalbaarheid: de VoIP-server groeit en krimpt met uw onderneming mee.

Zoals u ziet, zijn er dus veel voordelen verbonden aan bellen via VoIP voor zakelijk gebruik. Besluit u om de overstap van analoog bellen naar de VoIP-service met een VoIP-server te maken? Dan zorgt Computim, een VEB-erkend bedrijf, ervoor dat uw cloudoplossing altijd up-to-date is en uw bedrijf profiteert van naadloos telefoonverkeer middels support op afstand.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd hoe de VoIP-service geïntegreerd kan worden binnen uw onderneming? Of wilt u simpelweg meer informatie ontvangen over bellen met VoIP voor een zakelijk doeleind? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. We voorzien u dan graag van meer informatie over een eigen VoIP-server en onze andere diensten, waaronder databeheer. Daarnaast vertellen wij u graag ook meer over VoIP voor particulier gebruik.