• ✔ Installatieservice van A tot Z
  • ✔ Maatwerk oplossingen
  • ✔ Vrijblijvende offerte

Maatwerk oplossingen

Computim, gevestigd in Beverwijk, is een gerespecteerd beveiligingsbedrijf dat erkend is door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB). Onze jarenlange ervaring en expertise, heeft ons in staat gesteld een gestroomlijnd proces te ontwikkelen voor het aanbieden van op maat gemaakte beveiligingsoplossingen. Hieronder nemen we je mee in onze werkwijze:

1. Offerte op maat

Elke installatie bij Computim start met een op maat gemaakt offerte voor uw situatie. Of dit nu is voor een particulier, een klein bedrijf, een groot bedrijf of organisatie, we duiken in de beveiligingswensen en behoeften en adviseren over de effectiefste beveiligingsoplossingen. 

Een offerte wordt op maat afgestemd op uw wensen en eisen. Wat is het doel, wat wilt u ermee bereiken en aan welke voorwaarden moet het voldoen. Na uw akkoord gaan we aan de slag met het project. U kunt hier een offerte aanvragen. Het is ook mogelijk om direct met ons contact op te nemen voor vragen of meer informatie via: 0251217612. We kunnen ook vrijblijvend langskomen om u te adviseren.

2. Plan van aanpak

Na een akkoord op de offerte, maken we voor u een op maat gemaakt plan waar wij uw behoeftes, budget en risicoanalyse verwerken. Dit plan kan bestaan uit verschillende beveiligingsaspecten, waaronder de installatie van camerasystemen, gegevensbeheer, implementatie van een draadloos netwerk, en vast-mobiele integratie.

3. Installatie

Zodra het beveiligingsplan is goedgekeurd, zorgt Computim voor de installatie van alle systemen volgens het plan. We gebruiken hierbij geavanceerde technologieën en volgen strikte kwaliteitsnormen om een correcte installatie en optimale functionaliteit te garanderen.

4. Onderhoud en continu support

Het houdt voor ons niet op na de installatie, bij Computim weten we dat beveiliging een continu proces is. Daarom bieden we onderhoudsservices om ervoor te zorgen dat alle geïnstalleerde systemen het gewenste resultaat behalen en voldoen aan de verwachtingen. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het maken van back-ups, een cruciaal aspect voor de veiligheid van gegevens.

5. Klantenservice

We staan bekend om onze flexibiliteit, en vinden een goede communicatie en heldere afspraken cruciaal voor de tevredenheid van onze klanten. We houden je gedurende het hele proces op de hoogte en staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Onze klantenservice gaat verder dan alleen de installatie en onderhoudsfase, we staan ook paraat om eventuele problemen op te lossen die kunnen optreden na de installatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Computim biedt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen.

 

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail