• ✔ 2 Jaar garantie
  • ✔ Installatieservice van A tot Z.
  • ✔ Gespecialiseerd in alarmsystemen
Vrijblijvende offerte op maat

Een inbraak in uw woning, kantoor of bedrijfspand geeft een hoop ellende en brengt bovendien een hoop kosten met zich mee. Met een Honeywell Galaxy Alarmsysteem kunt u bij vertrek uw woning of bedrijfspand met een gerust hart achterlaten. Een (poging tot) inbraak zal vanaf nu nooit meer onopgemerkt blijven.

Bij Computim zijn we trots om Honeywell alarmsystemen aan te bieden als onderdeel van onze hoogwaardige beveiligingsoplossingen. Honeywell, een wereldleider in beveiligingstechnologie, staat bekend om zijn betrouwbaarheid, innovatie en gebruikersvriendelijkheid. Hun systemen zijn ontworpen om uw woning of bedrijf in optimale veiligheid te houden.

Honeywell alarmsysteem

Als u besluit een Honeywell alarmsysteem te laten installeren door Computim, dan kunt u van ons verwachten dat wij een uitstekend product leveren tegen een goede prijs. Als erkend installateur van Honeywell Galaxy alarmsystemen, zorgt Computim voor een professionele installatie en uitstekende nazorg. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren over het beste systeem voor uw situatie en zorgt voor een naadloze installatie en onderhoud.

Honeywell alarmsystemen bieden een scala aan functies die passen bij de hedendaagse beveiligingsbehoeften. Van inbraakdetectie en toegangscontrole tot brandbeveiliging en smart home-integratie, deze systemen zijn ontworpen om u volledige controle en gemoedsrust te geven.

Honeywell inbraakbeveiliging

Met de GX remote APP op uw GSM heeft u volledige controle over uw alarmsysteem. U kunt nu het alarmsysteem overal bedienen via het virtuele bediendeel of met de sneltoetsen.

Een van de belangrijkste kenmerken van Honeywell Galaxy alarmsystemen is de eenvoudige bediening en de mogelijkheid tot integratie met andere slimme apparaten. Met gebruiksvriendelijke interfaces en mobiele app-ondersteuning kunt u uw beveiligingssysteem gemakkelijk beheren en aanpassen aan uw persoonlijke behoeften.

Honeywell Galaxy installatie en onderhoud

Onze service stopt niet bij de installatie. Bij Computim geloven we in het belang van regelmatig onderhoud en service om ervoor te zorgen dat uw alarmsystemen altijd optimaal functioneren. Onze gecertificeerde installateurs staan klaar om u te ondersteunen met regelmatig onderhoud en snelle reparaties.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) weet u met Computim als partner zeker dat u aan alle voorwaarden en verzekeringseisen voldoet. Zo mogen onze medewerkers die allen een verklaring van betrouwbaarheid bezitten een beveiligingscertificaat en opleverbewijs voor onze alarmsystemen uitgeven. Waarmee u zeker weet dat u bij brand, inbraak, fraude of overval uitgekeerd krijgt. Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten voor een bepaalde risicoklasse namelijk verplicht.

Vrijblijvende offerte Honeywell beveiliging

Heeft u interesse in de alarmsystemen van Honeywell Galaxy? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan. Ons doel is om de best mogelijke beveiliging te bieden tegen een eerlijke prijs.

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via 0251 – 217 612 of stuur ons vrijblijvend een e-mail. We helpen u graag.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail