• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • VEB gecertificeerd installateur

Wilt u een alarmsysteem laten plaatsen en woont u in de buurt van Haarlem? Schakel hiervoor de hulp in van Computim uit Beverwijk. Wij zijn dé specialist op het gebied van beveiliging onderhoud en installatie van de volgende alarmsystemen : Honneywell Galaxy, DSC Power series, Satel, Jablotron, Hikvision en Dahua Camerasystemen. Wij leveren zowel de installatie als het onderhoud op deze systemen volgens de vastgestelde normen binnen de VEB en VRKI eisen voor de verzekering.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
alarmsysteem

Alarmsysteem laten plaatsen in de regio van Haarlem

Een alarmsysteem laten plaatsen in de buurt van Haarlem, of bijvoorbeeld het onderhoud van een alarmsysteem, laat u doen door ons bedrijf. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat uw woning of pand goed is beveiligd tegen ongewenst bezoek van buitenaf. Naast dat u door ons een alarmsysteem kunt laten plaatsen in de buurt van Haarlem, kunt u ons ook inschakelen voor camerabeveiliging en de installatie hiervan, schakelt u onze hulp in.

Schakel onze hulp in voor uw eigen alarmsysteem

Wilt u onze hulp inschakelen voor het installeren van uw alarmsysteem in de buurt van Haarlem? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. Wij helpen u graag verder en geven graag antwoord op al uw vragen!