• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • VEB gecertificeerd installateur
Vrijblijvende offerte op maat

Computim is een beveiligings- en telecombedrijf gevestigd in Beverwijk, gespecialiseerd in alarmsystemen, camerabeveiliging, netwerkaanleg en IT-beheer. Onze diensten omvatten de installatie en het onderhoud van beveiligingssystemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

Computim heeft een reeks aan certificeringen en keurmerken, die getuigen van onze toewijding aan veiligheid en integriteit. Deze certificaten zijn niet alleen erkenningen van externe organisaties, maar ook een belofte aan onze klanten. 

Als VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf, voldoen wij aan strenge eisen op het gebied van technische kennis en betrouwbaarheid. Wij bieden kwaliteit, professionaliteit en deskundige installatie. Laat onze experts u voorzien van een op maat gemaakte oplossing die naadloos aansluit bij uw specifieke situatie.

Veiligheid thuis en op het werk

Bij Computim, begrijpen we dat de veiligheid van uw huis of bedrijfspand van het grootste belang is. Daarom bieden wij geavanceerde inbraakbeveiligingssystemen die u gemoedsrust geven, zowel thuis als op het werk.

Onze dienstverlening stopt niet bij de verkoop. Wij zorgen voor professionele installatie en bieden uitstekend onderhoud en service om ervoor te zorgen dat uw beveiligingssysteem altijd optimaal werkt.

Alarmsysteem installatie in Haarlem

Een alarmsysteem zorgt ervoor dat uw woning of pand goed is beveiligd tegen ongewenst bezoek van buitenaf. Wilt u een alarmsysteem laten plaatsen en woont u in de buurt van Haarlem? Schakel hiervoor de hulp in van Computim. Wij zijn dé specialist op het gebied van beveiliging, onderhoud en installatie van de volgende alarmsystemen: Honeywell Galaxy, DSC Power series, Ajax Jeweller, Satel, Jablotron, Hikvision en Dahua IP.

Wij leveren zowel de installatie als het onderhoud op onze alarmsystemen en camerabeveiliging volgens de vastgestelde normen binnen de VEB en VRKI eisen voor de verzekering. Naast dat u door ons een alarmsysteem kunt laten plaatsen in de buurt van Haarlem, kunt u ons ook inschakelen voor camerabeveiliging en de installatie hiervan.

Betrouwbare camerabeveiliging in Haarlem

Met onze innovatieve technologie en betrouwbare inbraakbeveiliging houdt u ongewenste bezoekers effectief buiten de deur. In een wereld waar veiligheid steeds belangrijker wordt, biedt onze camerabeveiliging en alarmsystemen een extra laag bescherming voor zowel particuliere als zakelijke eigendommen. Onze camera’s zijn niet alleen preventief, maar bieden ook de mogelijkheid om incidenten vast te leggen, wat cruciaal kan zijn voor de opsporing en preventie van inbraken.

Bij Computim maken we gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van camerabeveiliging. Onze IP-camera’s leveren heldere en scherpe beelden, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden. U kunt vertrouwen op onze geavanceerde camerabewaking voor een compleet overzicht van uw eigendommen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Elke locatie is uniek, en daarom bieden wij maatwerk oplossingen aan. Ons team van experts helpt u bij het ontwerpen van inbraakbeveiliging dat perfect past bij uw specifieke behoeften en omgeving.

Bent u geïnteresseerd in onze inbraakbeveiligingsdiensten en wilt u meer informatie? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. Of vraag direct een vrijblijvende offerte op maat aan

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail