• ✔ Installatieservice van A tot Z
 • ✔ Maatwerk oplossingen
 • ✔ Vrijblijvende offerte

Computim – Uw betrouwbare beveiligingspartner en telecombedrijf

Computim is vanaf 2003 hét beveiligingsbedrijf en telecombedrijf in Noord-Holland, gespecialiseerd in het aanleggen van data, inbraakbeveiliging, alarminstallaties, camerabeveiliging, draadloze netwerken, vaste-mobiele integratie, IT-beheer en op maat gemaakte camerasystemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze dienstverlening reikt van A tot Z, wat betekent dat we u ontzorgen van de installatie tot aan het onderhoud.

Naast beveiligingsdiensten bieden wij ook zakelijke wifinetwerken aan voor optimale dekking in uw bedrijfspand. Een betrouwbare internetverbinding is essentieel voor uw bedrijf, en wij zorgen ervoor dat deze altijd stabiel en sterk blijft.

Wie zijn wij?

Computim is een beveiligingsbedrijf met een jarenlange ervaring in de sector. Sinds 2013 zijn wij een vertrouwde partner voor zowel particulieren als bedrijven. Onze gepassioneerde deskundigen werken onvermoeibaar om uw beveiligingsbehoeften aan te pakken en u te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke situatie.

Onze klanten zijn divers, variërend van particulieren, tot aan kleine bedrijven en grote ondernemingen. Of het nu gaat om een alarmsysteem voor uw pand om aan verzekeringsvereisten te voldoen, of een slimme smart beveiliging voor uw huis voor een betere efficiëntie, ons team van experts kunnen u helpen. Onze experts zijn gespecialiseerd in het integreren van beveiligingstechnologieën op een manier die naadloos aansluit bij uw dagelijkse routine, zodat u in alle rust kunt leven en werken, wetende dat uw eigendommen veilig zijn.

VEB gecertificeerd

VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Deze vereniging hanteert strikte normen en eisen voor de leden op het gebied van technische kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid. Een VEB-erkend bedrijf biedt u de volgende voordelen

 • Kwaliteitsgarantie
 • Voldoet aan juridische eisen
 • Erkend door verzekeraars
 • Deskundige installatie en onderhoud
 • Betrouwbare nazorg en service

Computim is een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf met specialisatie in datamanagement, de aanleg van draadloze netwerken, vast-mobiel integratie, en op maat gemaakte camerasystemen. Onze certificaten garanderen dat onze installaties aan alle huidige normen en eisen voldoen. Wij kunnen u voorzien van een certificaat voor de verzekering.

Onze diensten

 • Inbraakbeveiliging: We leveren en installeren geavanceerde beveiligingssystemen die uw woning, bedrijf of eigendommen volledig beschermen tegen inbraak, brand en andere dreigingen.
 • Alarminstallatie: Met een alarmsysteem van Computim Beveiligingen, kunt u bij vertrek uw woning of bedrijfspand met een gerust hart achterlaten. Een inbraak zal vanaf nu nooit meer onopgemerkt blijven met een alarmsysteem van ons bedrijf!
 • Camerabeveiliging: Computim heeft een ervaren installateur op het gebied van geavanceerde camerabeveiliging, zoals de installatie van een IP-camera. Wij staan voor een kwalitatief uitstekende oplossing voor iedere situatie.
 • ICT-ondersteuning: Ons ervaren supportteam biedt hulp bij alle ICT-problemen, op locatie of op afstand. We stoppen pas als uw werkzaamheden hervat kunnen worden.
 • Datanetwerk en IT-beheer: Met een datanetwerk van ons bedrijf kunt u zorgeloos werken, internetten en bellen. In combinatie met IT-beheer van ons telecombedrijf gaat u al helemaal met een veilig gevoel aan het werk.
 • Beveiligingsadvies: Onze experts staan klaar om u te adviseren over de beste beveiligingsoplossingen voor uw specifieke behoeften.

Ook kunt u bij ons terecht voor onderhoud van Ajax systems, Satel, Honeywell, Hikvision, Dahua systemen.

Waarom Computim?

Kiezen voor Computim betekent kiezen voor gemoedsrust. We bieden niet alleen hoogwaardige beveiligingsoplossingen, maar we investeren ook in klantrelaties. Onze betrokkenheid bij uw veiligheid blijft ook na de installatie bestaan. We staan altijd voor u klaar, of het nu gaat om technische ondersteuning, aanpassingen aan uw beveiligingssysteem of gewoon een antwoord op uw vragen.

Bij Computim is niets te groot of te klein. Of het nu gaat om het installeren een alarmsysteem voor een particuliere klant, of om het opzetten van een geheel nieuw IT-systeem voor een groot bedrijf, we benaderen elke taak met hetzelfde niveau van toewijding en professionaliteit.

Computim is meer dan alleen een leverancier. We willen uw betrouwbare partner zijn, iemand die u kunt vertrouwen om uw technologische problemen op te lossen en uw processen te verbeteren. Klik hier voor onze werkwijze.

Neem contact op

Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem omdat de verzekering dit eist of slimme smartkoppelingen voor besparingen, een zakelijk wifinetwerk laten aanleggen voor optimale dekking binnen uw bedrijfspand? Of bent u geïnteresseerd in een back-upsysteem om er zeker van te zijn dat u nooit uw bestanden kwijtraakt? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen of voor persoonlijk advies.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail