Over Computim

Hèt ICT-bedrijf uit Beverwijk voor betaalbare en betrouwbare kantoorautomatisering

Onze missie.

Computim biedt sinds maart 2003 it oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf. Onze ervaring heeft geleerd de IT/ICT doeltreffend in te zetten bij het midden- en kleinbedrijf.

Ons doel is om de klant geheel te ontzorgen op het gebied van kantoorautomatisering en webhosting. Zo zetten wij efficiënt de werking in van Microsoft 365, Cloud werkplekken en andere koppelingen in om de klant te ontzorgen.

Wij beheren uw kantoorautomatisering zodat u zich kunt bezig houden met uw kern activiteiten zonder zorgen te maken over de ICT.

Onze diensten & service.

Wij leveren onder meer de onderstaande diensten en service.

Websitehosting

Wij leveren websitehosting op aparte servers zodat u kunt genieten geoptimaliseerde website snelheid voor u type website of het nu een éénvoudige WordPress website betreft of een complete Webshop met duizenden artikelen is, alles is mogelijk aan hosting bij ons.

Huisstijl ontwerp

Wij leveren sinds kort ook huisstijl ontwerpen voor website en drukwerk na het overnemen van een drukkerij.

Consulting

Wij leveren ook beheer op klant locatie indien dit gewenst is voor extra ondersteuning of het nu gaat om enkele uren of dagen per week of maand.

Microsoft 365

Wij zijn erkend om Microsoft 365 te leveren en ondersteunen met uitgebreide ondersteuningsmogelijkheden en migratie oplossingen. Mochten wij er eventueel onverhoopt toch niet zelf uitkomen dan kunnen wij altijd binnen Microsoft te recht om het probleem op te lossen waar u tegen aanloopt.

Marketing

SEO verbetering voor websites en analyse, ook flyers, visitekaartjes, huisstijl en overig drukwerk.

Support

Wij leveren support op diverse kantoorautomatisering zowel op afstand als op locatie. Support is op contractbasis mogelijk maar ook op afroep zonder verdere verplichtingen.

×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

× Hoe kan ik u helpen?