• Persoonlijk
  • Service van A tot Z
  • VEB Erkend beveiligingsbedrijf
Vrijblijvende offerte op maat

Alarmsysteem in uw bedrijfspand? Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf leveren wij betaalbaar en hoogwaardig maatwerk in advies, beveiligingsinstallatie en onderhoud. Een goed zakelijk alarmsysteem beschermt uw bedrijf en waarborgt continuïteit als er onverhoopt toch iets gebeurt. Kies voor een betrouwbare VEB erkende beveiligingsspecialist met jarenlange technische expertise in high-end security. Computim is die partner die als een spin in het web alle beveiligingsvragen overziet en u uit handen neemt.

Alarmsystemen in uw bedrijfspand

U heeft een bedrijfspand met een kostbare voorraad? Dan wilt u natuurlijk dat er niks met deze spullen gebeurt als er ingebroken, gefraudeerd of gestolen wordt of als er brand uitbreekt. Een alarmsysteem in uw bedrijfspand is essentieel. Stel dat er wel iets gebeurt, dat op zijn minst de verzekering uw schade dekt, terwijl uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft. Maar ja, hoe pakt u dat aan zonder dat u dag en nacht alles zelf in de gaten moet houden? Hoe prettig zou het zijn als een betrouwbare beveiligingsspecialist die al die beveiligingsvragen en -zorgen professioneel van u overneemt?

Draadloze alarminstallaties 

Computim levert draadloze en bekabelde alarminstallaties van alleen de hoogste kwaliteit. Gebruiksvriendelijk en toepasbaar in elke branche. Tijdig waarschuwend als er daadwerkelijk ingebroken wordt of brand uitbreekt. Zodat er preventief ingegrepen kan worden om erger te voorkomen. Of om uw verzekering te laten uitkeren als er onverhoopt toch iets meegenomen of beschadigd wordt. Met op maat gemaakte alarminstallaties voor zelfs de hoogste risicoklasse weet u bij dit VEB Erkend Beveiligingsbedrijf zeker dat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Advies, ontwerp en installatie van alarmsystemen

Door zijn jarenlange technische kennis van en ervaring in complexe high-end security heeft eigenaar Xander Timer zich ontwikkeld tot een gespecialiseerde spin in het web die alles regelt. Zo kunt u bij Computim terecht voor deskundig advies, ontwerp én installatie van hoogwaardige alarminstallaties. Door te werken met A-merken zoals Honeywell Galaxy, Satel en Ajax Jeweller krijgt u de beste kwaliteit, zelfs voor de hoogste risicoklasse! Door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste inbraakmethodes weten we precies welke beveiligingsmaatregelen getroffen moeten worden om uw bedrijfspand te beschermen.

Betaalbare alarmsystemen voor uw bedrijfspand

Bij beveiliging komt meer kijken dan u waarschijnlijk denkt. Wilt u bijvoorbeeld een alarmsysteem in uw bedrijfspand met aangesloten bewakingscamera’s om personeel, leveranciers en andere bezoekers in de gaten te houden? Gaat u bij een alarmmelding zelf op onderzoek uit of laat u de alarmopvolging door een beveiligingsbedrijf doen? Wilt u gewaarschuwd worden met een luid alarm of wilt u dat een stil alarm de meldkamer op de hoogte stelt? Allemaal belangrijke zaken waarover wij u graag betaalbaar en op maat adviseren.

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) weet u met Computim als partner zeker dat u aan alle voorwaarden en verzekeringseisen voldoet. Zo mogen onze medewerkers die allen een verklaring van betrouwbaarheid bezitten een beveiligingscertificaat en opleverbewijs voor onze alarmsystemen uitgeven. Waarmee u zeker weet dat u bij brand, inbraak, fraude of overval uitgekeerd krijgt. Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten voor een bepaalde risicoklasse namelijk verplicht.

Onze toegevoegde waarde voor alarmsystemen

  • Jarenlange gespecialiseerde technische expertise in high-end security
  • Persoonlijk, betaalbaar en oplossingsgericht maatwerk
  • VEB Erkend Beveiligingsbedrijf
  • Altijd dezelfde, vaste contactpersoon
  • Afspraak = afspraak
  • Van advies tot ontwerp tot montage bij één betrouwbare partij
  • Kwaliteitsalarmsystemen voor zelfs de hoogste risicoklasse

U zult er geen omkijken naar hebben als u uw zorgen voor de beveiliging van uw bedrijfspand voortaan in onze handen legt. Als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf begrijpen wij dat de technische beveiliging van uw bedrijfspand persoonlijk, hoogwaardig, efficiënt en toch betaalbaar moet zijn. Wilt u weten wat de beste beveiligingsoplossing voor uw wensen en situatie is? Wij informeren u graag als u contact met ons opneemt!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail