• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Computim in Beverwijk, in de buurt van Haarlem, staat u graag bij wanneer u onderhoud wilt verrichten aan uw alarmsysteem. Het is belangrijk dat u de onderhoud van uw alarminstallatie goed bijhoudt. Het is wettelijk verplicht om uw alarminstallatie te onderhouden. Hiervoor schakelt u ook zeker onze hulp in. Wanneer uw alarminstallatie niet goed wordt onderhouden, dan werkt het systeem niet optimaal, wat de veiligheid sneller in gevaar brengt en de privacy vermindert.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
Ict ondersteuning

Goed onderhoud is belangrijk voor een goed werkend alarmsysteem

Het goed blijven onderhouden van uw alarmsysteem voorkomt problemen en vervelende meldingen. Vandaar dat het belangrijk is om dit goed in de gaten te blijven houden en onderhoud te verrichten aan de alarminstallatie wanneer dit nodig is. Een van de dingen die belangrijk zijn bij het installeren en onderhouden van een goed alarmsysteem, is goede netwerkondersteuning. Ook hiervoor kunt u onze hulp inschakelen.

Bel nu en wij komen graag bij u langs

Naast dat wij bij u langskomen in de regio van Amsterdam voor onderhoud aan beveiligingscamera’s in de regio van Amsterdam en Haarlem, helpen wij u ook graag met de installatie hiervan. Bij ons kunt u terecht voor een camerasysteem op maat. Dit is zowel mogelijk voor particulier als zakelijk. Bent u benieuwd wat wij naast verschillende camerasystemen nog meer voor u kunnen betekenen? Neem u snel contact met ons op door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar ons e-mailadres info@computim.nl. Wij vertellen u graag meer over onze andere producten en diensten, zoals zakelijke wifi.