• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Computim in Beverwijk, in de buurt van Haarlem, is een VEB-erkend beveiligingsbedrijf. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het aanleggen van data, het beheer van data, het aanleggen van een goed werkend draadloos netwerk, vast-mobiel integratie en beveiliging aan de hand van camerasystemen op maat. Wanneer een beveiligingsbedrijf VEB-erkend is, dan wil dit zeggen dat de installaties voldoen aan de geldende eisen en maatregelen.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
Computim VEb erkend beveiligingsbedrijf

Installeren en onderhouden met behulp van ons VEB-erkend beveiligingsbedrijf

Wanneer u de hulp inschakelt van ons VEB-erkend beveiligingsbedrijf in Amsterdam en omstreken, voorzien wij u van onder andere de installatie van verschillende camerasystemen, zoals de installatie van een IP-camera. Daarnaast schakelt u onze hulp ook in voor het onderhoud aan deze systemen. Een camerasysteem werkt het beste met een goed werkend wifinetwerk. Ook voor de aanleg of de onderhoud van een goed werkend netwerk, staan wij u graag bij. Schakel daarom snel de hulp in van ons VEB-erkend beveiligingsbedrijf. Wij helpen u ook graag met het maken van een back-up.

Maak een afspraak en bel nu

Ons bedrijf helpt u graag verder met onze producten en diensten, zoals vast-mobiel integratie. Wilt u een afspraak maken of bent u benieuwd naar meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact met ons op en wij geven u graag antwoord op al uw vragen! Bel hiervoor naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl.