• Installatie & Onderhoud
  • Beveiligings advies
  • VEB gecertificeerd beveiligingsberijf
Vrijblijvende offerte op maat

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiliging. Juist daarom is het leveren van kwaliteit belangrijk.  Als een VEB-erkend beveiligingsbedrijf, onderscheidt Computim zich door zijn focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid in beveiligingsoplossingen. Deze erkenning door de Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven (VEB) garandeert dat Computim voldoet aan de hoogste standaarden in de beveiligingsindustrie. 

Professionele expertise en betrouwbaarheid

Bij Computim draait alles om expertise en betrouwbaarheid. Als VEB-erkend beveiliging bedrijf heeft Computim een team van deskundige professionals die niet alleen over de benodigde technische kennis beschikken, maar ook regelmatig worden bijgeschoold in de nieuwste beveiligingstechnieken en -normen. Dit stelt ons in staat om zowel standaard als complexe beveiligingssystemen te ontwerpen, installeren en onderhouden.

Vakkundig advies

Uw beveiligingswens bespreekt u met een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf. Deze zal samen met u een PvE (Programma van Eisen) opstellen. Dit PvE verwoordt het beveiligingsadvies (uitgebracht overeenkomstig de standaard VRKI normen) van uw vakman, die aan de hand van een aantal vragen dit document samen met u invult en ondertekent. Het PvE is geen opdrachtbevestiging, het is uitsluitend een advies van uw vakman.

Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. Computim beveiligingen als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf kan u advies geven over elk beveiligingsvraagstuk.

VEB erkend installateur

Het onderhoud van beveiligingssystemen is essentieel voor hun effectiviteit en betrouwbaarheid. Computim biedt daarom voortdurende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat elk beveiligingssysteem altijd optimaal functioneert. Regelmatige controles en updates zijn onderdeel van onze service, zodat klanten altijd verzekerd zijn van de beste beveiliging. Of het nu gaat om het installeren van een nieuw systeem of het onderhouden van je huidige beveiliging, ons team staat klaar met een lach en deskundig advies. 

VEB Erkend Beveiligingsbedrijf, weet met wie u zaken doet!

VEB beveiliging met kwaliteitsgarantie

Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven.

De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Computim beveiligingen als VEB Erkend Beveiligingsbedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie- / kwaliteitsbegeleiding onderworpen.

Geldigheidsduur

Elk VEB Kwaliteitsdocument heeft een geldigheidsduur van 1 jaar, welke verlengd kan worden tot maximaal 5 jaar. In deze periode van 5 jaar dient een aansluitend onderhoudscontract afgesloten te zijn. Dit kunt u aantonen door middel van onderhoudsbonnen die van Computim beveiligingen ontvangen heeft na het periodieke onderhoud. (Na 5 jaar dient de installatie opnieuw beoordeeld te worden)

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail