• ✔ Installatieservice van A tot Z
  • ✔ Maatwerk oplossingen
  • ✔ Vrijblijvende offerte
Vrijblijvende offerte op maat

In Alkmaar, een stad waar veiligheid en gemoedsrust voorop staan, biedt Computim geavanceerde oplossingen voor camerabeveiliging. Of het nu gaat om uw huis, een bedrijfspand of openbare ruimte, wij zorgen voor constante bewaking met de nieuwste technologieën.

Als een toonaangevend beveiligings- en telecombedrijf, zijn we gespecialiseerd in de installatie van datanetwerken, inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabeveiliging, draadloze netwerken, en op maat gemaakte camerasystemen. Onze diensten zijn beschikbaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Betrouwbare camerasystemen

Computim onderscheidt zich door hoogwaardige camerabeveiligingssystemen te installeren die zijn uitgerust met de nieuwste functies zoals nachtzicht, bewegingsdetectie en realtime streaming. Onze systemen stellen u in staat om uw eigendommen altijd en overal te monitoren.

Computim is gecertificeerd installateur van de volgende camerabeveiliging merken: 

Wij bieden niet alleen installatie, maar ook onderhoud van deze systemen, volgens de normen die zijn vastgelegd door de VEB en VRKI, wat belangrijk is voor verzekeringsdoeleinden.

VEB-erkend beveiligingsbedrijf in Alkmaar

Computim is een gecertificeerd en VEB-erkend beveiligingsbedrijf in de regio van Alkmaar. Naast dat wij bij u langskomen voor de installatie en het onderhoud van uw camerasysteem op maat, helpt ons telecombedrijf u ook graag verder met het aanleggen van een goed wifinetwerk of VOIP zakelijk bellen.

Als VEB-erkend beveiligingsbedrijf garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren technici installeren en onderhouden uw camerabeveiligingssysteem volgens de hoogste normen.

Zakelijke camerabeveiliging

Bij Computim bieden we camerabeveiliging voor een breed scala aan toepassingen, van winkels en restaurants tot aan bedrijfspanden en particuliere woningen in Alkmaar. Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Vrijblijvende offerte op maat

Bent u op zoek naar camerabeveiliging in Alkmaar? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de beste beveiligingsoplossingen voor uw situatie te bieden. Indien gewenst, kunnen we ook een bezoek brengen op locatie.

Contacteer ons door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail