• ✔ 2 Jaar garantie
  • ✔ Installatieservice van A tot Z.
  • ✔ Gespecialiseerd in alarmsystemen
Vrijblijvende offerte op maat

In de huidige tijd, waar veiligheid en comfort steeds belangrijker worden, is  Jablotron alarmsysteem een slimme keuze voor zowel particulieren als bedrijven. Dit geavanceerde beveiligingsysteem, bekend om zijn betrouwbaarheid en gebruiksgemak, biedt een naadloze integratie van technologie en veiligheid, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is.

Bij Computim bent u aan het goede adres voor een Jablotron alarmsysteem. Computim is de Jablotron specialist voor installatie en onderhoud van uw alarmsysteem. We kennen alle technische details en gebruikers ervaringen en dat al ruim 13 jaar.

Jablotron alarmsysteem tegen inbraak

Bij Computim, zijn we trots om Jablotron Oasis alarmsystemen aan te bieden, een topkeuze voor zowel thuis- als bedrijfsbeveiliging. Onze expertise in de installatie en het onderhoud van deze systemen zorgt voor een naadloze integratie in uw leef- of werkomgeving. 

Wij zorgen voor een professionele installatie van Jablotron alarmsystemen. Onze VEB erkende installateurs zorgen ervoor dat elk alarmsysteem perfect geïntegreerd wordt in uw omgeving, met minimale verstoring van uw dagelijkse routine. Bovendien bieden wij regelmatig onderhoud en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw systeem altijd op zijn best functioneert. Uw veiligheid, onze zorg.

Integratie met slimme technologieën

Het is mogelijk om het Jablotron alarmsysteem te bedienen met een draadloos of bekabeld bedieningspaneel. Deze kunnen we modulair opbouwen met extra knoppen op het bedieningspaneel. We kunnen zo naar elke situatie het ideale bedieningssysteem maken naar uw wensen. Elke bedieningssegment kan een sectie schakelen.

Denk hierbij aan uw woning, de garage, het tuinhuis of een sectie welke alles geheel inschakelt. Ook is elke sectie weer in 2 delen te schakelen een thuis en uit huis schakeling. Zo kunt u bijvoorbeeld de sectie huis gedeeltelijk inschakelen door bijvoorbeeld alleen de beneden verdieping in de nacht aan te zetten.

U kunt door middel van uw persoonlijke pincode het alarm aan en uit zetten en met de handige sleutelhanger rfid tag. Natuurlijk zijn er ook afstandsbedieningen leverbaar en via de app kunt u ook het alarm bedienen.

Jablotron oasis alarmsysteem

Jablotron Oasis onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies die zorgen voor een uitzonderlijk niveau van beveiliging. Het systeem is ontworpen om een breed scala aan beveiligingsbehoeften te dekken en biedt bescherming tegen inbraak, brand, overstromingen en meer. Met diverse sensoren en detectoren, van bewegingssensoren tot rookmelders, biedt Oasis een alomvattende beveiligingsoplossing.

Net als de andere Jablotron alarmsystemen blinkt Oasis uit in gebruiksgemak. De installatie is eenvoudig en de dagelijkse bediening is intuïtief, waardoor het systeem toegankelijk is voor iedereen. De gebruiker kan gemakkelijk de status van het systeem controleren en aanpassingen doen via de mobiele app of de centrale unit, wat zorgt voor maximale controle en gemak.

Jablotron beveiliging

Alle alarmsensoren kunnen we draadloos of bekabeld uitvoeren, zo hoeven er geen kabels of kabelgootjes zichtbaar te zijn in uw woning. Er zijn weer diverse beweging sensoren leverbaar voor binnen in huis, maar ook voor buiten.

Deuren en ramen kunnen we beveiligen met diverse magneetcontacten. Ook zijn er van het Jablotron alarmsysteem rookmelders CO koolmonoxide melder en een lekkage melder beschikbaar.

Heeft u interesse in een Jablotron alarmsysteem?

Neem contact met ons op voor een offerte bel 0251 217 612 stuur een e-mail naar info@computim.nl of vul het contactformulier in. We kunnen op basis van uw omschrijving een offerte maken. Indien gewenst kunnen we ook bij u op locatie een bezoek brengen en zo samen met u de juiste opstelling van het alarmsysteem bepalen. 

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail