• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP
Vrijblijvende offerte op maat

Computim is een bedrijf gevestigd in Beverwijk dat u graag helpt met de installatie en het onderhoud van uw camerabeveiliging in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor camerabewaking op maat. Dit is mogelijk op zowel particulier als zakelijk gebied. Camerabeveiliging in de regio van Amsterdam wordt steeds vaker toegepast. Dit is voornamelijk voor de beveiliging van het pand of terrein. Daarnaast wordt camerabeveiliging ook regelmatig toegepast voor de veiligheid van bijvoorbeeld woningen.

Camera installatie in Amsterdam

In het bruisende hart van Nederland, Amsterdam, begrijpt Computim dat de veiligheid van uw pand, zowel zakelijk als particulier, van onschatbare waarde is. Daarom bieden wij geavanceerde camerabeveiligingssystemen aan die zijn afgestemd op uw behoefte.

Wanneer u camerabeveiliging laat plaatsen in de regio van Amsterdam door ons VEB-erkend beveiligingsbedrijf, dan moet deze natuurlijk ook onderhouden worden. Ook hiervoor schakelt u onze hulp in. Naast dat wij bij u langskomen voor de installatie en het onderhoud van uw camerasysteem op maat, helpen wij u ook graag verder met het aanleggen van een goed wifinetwerk of VOIP zakelijk bellen.

Innovatie en kwaliteit voorop

Bij Computim staat innovatie voorop. Onze systemen voor camerabeveiliging zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, zoals high-definition beelden, nachtzicht, en real-time toegang via uw mobiele apparaten. Dit betekent dat u overal en altijd toezicht kunt houden op uw eigendommen met onze camerabeveiliging.

Compleet Beveiligingspakket

Naast camerabeveiliging biedt Computim ook een compleet pakket aan beveiligingsdiensten aan, zoals alarmsystemen, toegangscontrole en netwerkbeveiliging. Deze geïntegreerde aanpak zorgt voor een volledige beveiligingsoplossing voor uw pand of woning in Amsterdam.

VEB-erkend beveiligingsbedrijf in Amsterdam

Computim is een gecertificeerd en VEB-erkend beveiligingsbedrijf in de regio van Amsterdam. Naast dat wij bij u langskomen voor de installatie en het onderhoud van uw camerasysteem op maat, helpt ons telecombedrijf u ook graag verder met het aanleggen van een goed wifinetwerk of VOIP zakelijk bellen.

Als VEB-erkend beveiligingsbedrijf garanderen wij kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze ervaren technici installeren en onderhouden uw camerabeveiligingssysteem volgens de hoogste normen.

Vrijblijvende offerte op maat

Bent u op zoek naar camerabeveiliging in Amsterdam? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte op maat. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en de beste beveiligingsoplossingen voor uw situatie te bieden. Indien gewenst, kunnen we ook een bezoek brengen op locatie.

Contacteer ons door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en al je vragen te beantwoorden!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail