• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP
Vrijblijvende offerte op maat

Computim is een bedrijf gevestigd in Beverwijk dat u graag helpt met de installatie en het onderhoud van uw camerabeveiliging in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor camerabewaking op maat. Dit is mogelijk op zowel particulier als zakelijk gebied. Camerabeveiliging in de regio van Amsterdam wordt steeds vaker toegepast. Dit is voornamelijk voor de beveiliging van het pand of terrein. Daarnaast wordt camerabeveiliging ook regelmatig toegepast voor de veiligheid van bijvoorbeeld woningen.

Hulp met uw camerabeveiliging in de regio van Amsterdam

Wanneer u camerabeveiliging laat plaatsen in de regio van Amsterdam door ons VEB-erkend beveiligingsbedrijf, dan moet deze natuurlijk ook onderhouden worden. Ook hiervoor schakelt u onze hulp in. Naast dat wij bij u langskomen voor de installatie en het onderhoud van uw camerasysteem op maat, helpt ons telecombedrijf u ook graag verder met het aanleggen van een goed wifinetwerk of VOIP zakelijk bellen.

Bel direct en wij helpen u graag verder

Wenst u graag onze hulp bij het installeren of onderhouden van uw camerabeveiliging in de buurt van Amsterdam? Neem direct contact met ons op en wij helpen u graag verder! Daarnaast geven wij ook graag antwoord op al uw vragen over camerasystemen op maat. Stuur een e-mail naar info@computim.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 0251 – 217 612.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail