• ✔ 2 Jaar garantie
  • ✔ Installatieservice van A tot Z.
  • ✔ Gespecialiseerd in camerabeveiliging
Vrijblijvende offerte op maat

Alarmsystemen van Ajax Jeweller

In een wereld waarin veiligheid steeds belangrijker wordt, is het beschermen van huizen en bedrijfspanden tegen inbraak en indringers een prioriteit geworden. De alarmsystemen van Ajax Jeweller voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zorgen ervoor dat inbrekers geen kans krijgen. Met ongeëvenaarde functionaliteiten en geavanceerde technologie biedt dit systeem een indrukwekkend niveau van beveiliging.

Het Ajax Jeweller alarmsysteem is een geavanceerd beveiligingssysteem dat detecteert wanneer er in jouw woning of bedrijfspand wordt ingebroken. Met behulp van verschillende sensoren, zoals bewegingssensoren en openingsdetectoren, signaleert het systeem ongeoorloofde toegang. Bovendien beschikt dit alarmsysteem over slimme communicatietechnologie, waardoor het direct verbinding kan maken met jouw smartphone, tablet of zelfs een alarm meldkamer.

Wat onderscheidt de Ajax Alarmsystemen?

Geavanceerde Technologie:
De alarmsystemen van Ajax Jeweller maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals draadloze communicatie, tweerichtingsverkeer en geavanceerde signaalversleuteling. Dit zorgt voor een snelle en betrouwbare communicatie tussen de verschillende onderdelen van het systeem en minimaliseert de kans op storingen of valse alarmen.

Intelligente Meldingen:
Dankzij de Ajax-app kun je altijd en overal op de hoogte blijven van de status van jouw alarmsysteem. Je ontvangt directe meldingen op je smartphone of tablet wanneer er een alarm wordt geactiveerd of wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd. Dit stelt je in staat om snel te reageren en indien nodig hulp in te schakelen.

Uitgebreide Functionaliteit:
De Ajax Jeweller alarmsystemen bieden een breed scala aan functionaliteiten, waaronder rookdetectie, overstromingsdetectie en temperatuurmonitoring. Hierdoor kun je niet alleen je woning of pand beschermen tegen inbraken, maar ook tegen andere noodsituaties zoals brand, wateroverlast en extreme temperatuurschommelingen.

Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare beveiligingsoplossing voor je huis, kantoor, winkel of magazijn, het Ajax Jeweller alarmsysteem biedt een indrukwekkend scala aan functies en voordelen.

Installatie door een erkend beveiligingsbedrijf

De installatie van een alarmsysteem is een complex proces dat expertise en ervaring vereist. Computim beveiligingen is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse soorten beveiliging voor huizen en (bedrijfs)panden.

Dankzij onze uitgebreide ervaring zorgen wij ervoor dat elk detail perfect wordt afgestemd de woning / het pand en de persoonlijke behoeften. Onze professionele installateurs bepalen eerst de ideale posities voor de verschillende sensoren. Vervolgens worden de sensoren op hun plaats bevestigd en wordt het systeem geconfigureerd met behulp van speciale software.

Bij Computim Beveiligingen streven we ernaar om jouw alarmsysteem volledig operationeel en perfect functionerend op te leveren. Ook na de installatie kun je altijd bij ons terecht voor vragen, advies, onderhoud en eventuele reparaties. Jouw veiligheid staat bij ons altijd voorop.

Heeft u vragen over onze camerasystemen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail