• ✔3 Jaar garantie
  • ✔Installatieservice van A tot Z.
  • ✔Gespecialiseerd in camerabeveiliging
Vrijblijvende offerte op maat

Zakelijke bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging speelt een belangrijke rol in de ondernemerswereld. Een goede beveiligingsinfrastructuur is niet alleen belangrijk voor het beschermen tegen externe dreigingen, maar ook om gevoelige informatie te waarborgen en het vertrouwen van klanten te behouden. In de kern gaat het om het beschermen van waardevolle bedrijfsmiddelen, waaronder fysieke eigendommen, intellectueel eigendom, personeel en klantgegevens. Diefstal, vandalisme en zelfs interne fraude kunnen ernstige financiële verliezen veroorzaken. Geavanceerde bewakingssystemen, zoals beveiligingscamera’s en toegangscontrolesystemen, kunnen dergelijke risico’s aanzienlijk verminderen.

Bent u op zoek naar betrouwbare beveiligingsoplossingen die uw bedrijfspand veilig en beschermd houden? Bij Computim Beveiligingen begrijpen we dat uw bedrijf waardevol is en een veilige omgeving nodig heeft. Daarom bieden wij hoogwaardige professionele beveiligingsdiensten met behulp van de geavanceerde Ajax Systems Fibra Lijn.

Inbraakbeveiliging van Ajax Fibra

De beveiligingssystemen van Ajax Fibra biedt ondernemingen bescherming van een ongekend niveau. Ajax Fibra vertegenwoordigt een nieuwe generatie beveiligingssystemen, gekenmerkt door innovatieve detectie, geavanceerde communicatietechnologieën en onberispelijke prestaties. Met de systemen van Ajax Fibra heeft u de zekerheid die u nodig heeft als het gaat om zakelijke bedrijfsbeveiliging.

Het systeem combineert de nieuwste technologische ontwikkelingen met gebruiksgemak, waardoor bedrijven van alle groottes kunnen profiteren van geavanceerde beveiligingsfuncties. Ajax Fibra biedt een geavanceerde, schaalbare en gebruiksvriendelijke oplossing die zowel reageert op de huidige beveiligingsuitdagingen als vooruitloopt op toekomstige bedreigingen.

Voordelen van Ajax Fibra

De Ajax Systems Fibra Lijn is een geavanceerd beveiligingssysteem dat bekend staat om zijn betrouwbaarheid en effectiviteit. Deze hoogwaardige apparatuur voldoet aan de hoogste industriestandaarden en biedt uitgebreide beveiligingsoplossingen om uw bedrijfspand te beschermen tegen verschillende gevaren. Met de Ajax Systems Fibra Lijn ervaart u de volgende voordelen:

  • Intelligente detectie: Ajax Fibra is ontworpen om valse alarmen te minimaliseren. Met behulp van geavanceerde algoritmes en sensoren kan het systeem onderscheid maken tussen echte bedreigingen en onschadelijke bewegingen.
  • Schaalbaar: Of u nu een klein bedrijf runt of een grote onderneming, Ajax Fibra kan schalen naar uw specifieke behoeften, waardoor het een geschikte keuze is voor verschillende bedrijfstypes en -groottes.
  • Op afstand bedienbaar: Met de bijbehorende app kunnen bedrijfseigenaren en beveiligingspersoneel het systeem op afstand monitoren en bedienen, wat een extra laag van gemak en flexibiliteit toevoegt.
  • Milieubewust: Naast het bieden van eersteklas beveiliging, is het systeem ook ontworpen met het oog op duurzaamheid, met energiebesparende functies en milieuvriendelijke componenten.
  • Draadloze technologie: Ajax Fibra maakt gebruik van draadloze technologie, wat betekent dat de systemen minder vatbaar is voor fysieke sabotage.
  • Slimme interactie: Met de Ajax Fibra app zijn gebruikers altijd verbonden. Waar u ook bent, realtime updates en meldingen zorgen ervoor dat u direct op de hoogte bent van alle activiteiten binnen uw bedrijfsruimte. Een vreemde activiteit? U weet het onmiddellijk.
  • Veelzijdige bescherming: Ajax Fibra gaat verder dan traditionele beveiligingssystemen. Behalve inbraakdetectie biedt het ook bescherming tegen andere bedreigingen zoals brand, gaslekkage en zelfs onverwachte temperatuurfluctuaties.

Bedrijfsbeveiliging op maat

Bij Computim Beveiligingen begrijpen we dat beveiliging niet alleen gaat om technologie, maar ook om betrouwbare ondersteuning en deskundig advies. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van de veiligheid van uw bedrijfsomgeving. Daarnaast is Computim een VEB erkend beveiligingsbedrijfs. 
Onze aanpak is klantgericht, en we werken nauw met u samen om uw specifieke behoeften en vereisten te begrijpen. Wij zorgen voor een persoonlijk beveiligingsplan dat perfect past bij uw bedrijf en budget. Lees hier meer over onze werkwijze.

Interesse in een van onze diensten? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Indien gewenst, kunnen we ook een bezoek brengen aan uw locatie. Voor een gedetailleerde demonstratie van het Ajax Fibra-systeem of voor vragen over onze uitgebreide beveiligingsoplossingen, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0251217612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. We staan altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail