• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Computim in de buurt van Amsterdam realiseert voor uw onderneming een naadloos netwerk middels professionele netwerkondersteuning. Een goed werkend bedrijfsnetwerk is tegenwoordig één van de belangrijkste – al dan niet dé belangrijkste – zaken binnen uw onderneming. Werkt het netwerk niet naar behoren, dan kan uw personeel niet vooruit. Dit heeft invloed op het totale bedrijfsproces. Met behulp van netwerkondersteuning door ons bedrijf bent u te allen tijde verzekerd van een stabiel netwerk. Bent u benieuwd hoe we dat realiseren? We vertellen er graag meer over.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
Datanetwerken

Netwerkondersteuning van A tot Z

Een stabiel bedrijfsnetwerk begint met het aanleggen van een goed zakelijk wifinetwerk met de juiste dekking voor uw bedrijf. Deze diensten met betrekking tot netwerkinrichting voeren wij graag voor u uit. Echter, het kan altijd onverhoopt gebeuren dat zelfs met een uitstekend netwerk er zich problemen voordoen. Ook in die gevallen is Computim u van dienst met professionele netwerkondersteuning. Middels support op afstand maken we contact met uw computer om de problemen te onderzoeken en een passende oplossing te bieden. Zo loopt alles in een mum van tijd weer op rolletjes en werken al uw IP-diensten weer naar behoren, zoals de camerabewaking. Dit geldt uiteraard ook voor bijvoorbeeld de VoIP-server.

Neem contact met ons op en ontdek meer

Wilt u meer weten over onze diensten omtrent netwerkondersteuning? Of heeft u meer interesse in een van onze andere diensten, zoals bewakingscamera’s in Amsterdam? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. We voorzien u graag van meer informatie en zetten onze kunde net zo graag voor u in.