• ✔ Installatieservice van A tot Z
  • ✔ Maatwerk oplossingen
  • ✔ Vrijblijvende offerte

Computim is vanaf 2003 hét beveiligingsbedrijf en telecombedrijf in Noord-Holland, gespecialiseerd in het aanleggen van data, inbraakbeveiliging, alarminstallaties, camerabeveiliging, draadloze netwerken, vaste-mobiele integratie, IT-beheer en op maat gemaakte camerasystemen voor zowel zakelijke als particuliere klanten.

Computim heeft een reeks aan certificeringen en keurmerken, die getuigen van onze toewijding aan veiligheid en integriteit. Deze certificaten zijn niet alleen erkenningen van externe organisaties, maar ook een belofte aan onze klanten.

Certificaat CIBV

Computim is een CIBV gecertificeerd bedrijf. Het CIBV is niet slechts een certificatie-instelling, de mensen achter CIBV kenmerken zich door de focus op vakmanschap, kennis, ervaring en passie voor het vak. Certificatie staat garant voor vertrouwen en kwaliteit. Klik hier voor het diploma.

Ajax certificaten

Computim is een erkend Ajax-specialist met 2 afgeronde Ajax certificaten. De installatie van een alarmsysteem is een complex proces dat expertise en ervaring vereist. Computim beveiligingen is een gecertificeerd beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in diverse soorten beveiliging voor huizen en (bedrijfs)panden.
Klik hier voor het certificaat – deel 1
Klik hier voor het certificaat – deel 2

VEB certificaat

VEB staat voor Vereniging Europese Beveiligingsbedrijven. Deze vereniging hanteert strikte normen en eisen voor de leden op het gebied van technische kennis, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Computim is een VEB gecertificeerd beveiligingsbedrijf met specialisatie in datamanagement, de aanleg van draadloze netwerken, vast-mobiel integratie, en op maat gemaakte camerasystemen. Onze VEB certificaat garandeert dat onze installaties aan alle huidige normen en eisen voldoen. Wij kunnen u voorzien van een certificaat voor o.a een inbraakverzekering.

Gecertificeerd Integra Monteur

Klik hier voor het certificaat – deel 1
Klik hier voor het certificaat – deel 2

Gecertificeerd Galaxy Engineur

Klik hier voor het certificaat

Certificering Dahua HD-CVI & IP Producten

Klik hier voor het certificaat.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in zakelijke bedrijfsbeveiliging omdat de verzekering dit eist of slimme smartkoppelingen voor besparingen, een zakelijk wifinetwerk laten aanleggen voor optimale dekking binnen uw bedrijfspand? Of bent u geïnteresseerd in een back-upsysteem om er zeker van te zijn dat u nooit uw bestanden kwijtraakt? Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen of voor persoonlijk advies. 

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail