• ✔Hikvision specialist
  • ✔Service van A tot Z
  • 2 jaar garantie
Vrijblijvende offerte op maat
Computim is gecertificeerd Hikvision installateur en is trots om Hikvision camerasystemen aan te bieden, een wereldleider in beveiligings- en bewakingstechnologie. Hikvision biedt een uitgebreid assortiment aan camerasystemen, geschikt voor diverse toepassingen, van woningen tot bedrijfspanden. Of u nu behoefte heeft aan buitenbeveiliging, binnencamera’s, of gespecialiseerde bewakingssystemen, Hikvision heeft de perfecte oplossing.
 

Hikvision installateur en onderhoud

Naast installateur, is Computim ook Hikvision specialist. Als uw vertrouwde beveiligingspartner biedt Computim professionele installatie en ondersteuning voor uw Hikvision camerasysteem. Ons team van experts zorgt ervoor dat uw systeem perfect is afgestemd op uw specifieke behoeften en biedt uitstekende nazorg en technische ondersteuning. Door de goede samenwerking met leveranciers is Computim in staat om altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installeren en te onderhouden.

Hikvision camerasysteem

De camerasystemen van Hikvision kunnen – zelfs bij zeer weinig licht – een kleurenbeeld creëren. Daarnaast staan de camera’s van Hikvision bekend om hun gebruiksvriendelijkheid. Met eenvoudige installatie, intuïtieve interfaces en toegang via mobiele apps, biedt Hikvision een naadloze beveiligingservaring. U kunt real-time beelden bekijken, opnames terugkijken en uw systeem beheren met slechts een paar klikken.

De camerasystemen van Hikvision voorzien u van HD kwaliteit beelden die worden opgeslagen in een HD recorder of computer. U profiteert van verschillende mogelijkheden met een Hikvision camerasysteem, zoals infrarood en de zoomfunctie.

Hikvision installateur camera set
 

Hikvision camera set

Bij Computim kunt u ook kiezen voor een Hikvision camera set. Deze set bevat de nieuwste generatie beveiligingscamera’s en biedt een uitgebreide oplossing voor het monitoren en beveiligen van woningen en bedrijfspanden. De camera set van Hikvision biedt niet alleen scherp en helder beeldkwaliteit, maar zijn ook uitgerust met geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie, infrarood nachtzicht en intelligente videoanalyse.

Computim kan uw Hikvision camera set onderbrengen bij de meldkamer, waardoor een centralist van de meldkamer met uw personeel kan meekijken tijdens het afsluiten. Wanneer er dan iets gebeurt kan de meldkamer de beelden direct doorsturen naar de videomeldkamer van de Politie. Hierdoor heeft de politie al een signalement wanneer zij op de melding afgaan. Denk aan bijvoorbeeld inbraak of vandalisme van uw woning of bedrijfspand. 

VEB erkend beveiligingsbedrijf

Aangesloten bij de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) weet u met Computim als Hikvision installateur zeker dat u aan alle voorwaarden en verzekeringseisen voldoet. Zo mogen onze medewerkers die allen een verklaring van betrouwbaarheid bezitten een beveiligingscertificaat en opleverbewijs voor onze camerasystemen uitgeven. Waarmee u zeker weet dat u bij brand, inbraak, fraude of overval uitgekeerd krijgt. Veel verzekeraars stellen deze kwaliteitsdocumenten voor een bepaalde risicoklasse namelijk verplicht.

Vrijblijvende offerte Hikvision camerabeveiliging

Heeft u interesse in de camerasystemen van Hikvision? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan. Ons doel is om de best mogelijke beveiliging te bieden tegen een eerlijke prijs.

Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen over onze Hikvision installateurs? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via 0251 – 217 612 of stuur ons vrijblijvend een e-mail. We helpen u graag.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail