• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP
Vrijblijvende offerte op maat

Maakt u al gebruik van VoIP als particulier? Deze manier van bellen is de toekomst van telefonie voor bedrijven, maar ook zeker voor particulieren. Als particulier is het namelijk zeer aantrekkelijk om onbeperkt te kunnen bellen tegen lage kosten; dat is wat VoIP mogelijk maakt.

Wat is VoIP en waarom kies ik ervoor als particulier?

VoIP staat voor voice over Internet Protocol, oftewel, bellen via het internet. Dit betekent dat een telefoonabonnement overbodig wordt. Het enige wat u immers nog nodig heeft voor VoIP is internet. Dit maakt dat het gebruik van VoIP als particulier niet gratis is, maar het wel een stuk voordeliger wordt ten opzichte van bellen via een telefoonlijn. Als er een internetverbinding is, kunt u middels VoIP dus onbeperkt bellen tegen lage kosten. Dat klinkt nog eens aantrekkelijk, niet waar? Bij Computim helpen we u als particulier graag om VoIP op uw toestel te integreren. Het is middels vast-mobiel integratie zelfs mogelijk om uw vaste lijn van thuis aan uw mobiel te verbinden!

Wilt u als particulier onbeperkt bellen met VoIP? Neem contact met ons op

Als particulier onbeperkt bellen, zonder daar de hoofdprijs voor te betalen: dat is het grote voordeel van VoIP. Klinkt dit voor u interessant en bent u benieuwd naar de mogelijkheden van VoIP voor persoonlijk gebruik? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, door te bellen naar 0251 – 217 612 of een e-mail te sturen naar info@computim.nl. Natuurlijk kunt u ook bij ons telecombedrijf terecht wanneer u de vaste lijn van kantoor via internet wilt laten lopen!

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail