• ✔ 3 Jaar garantie
  • ✔ Installatieservice van A tot Z
  • ✔ Gespecialiseerd in camerabeveiliging

Intercom systemen zijn niet meer weg te denken als het gaat om beveiliging. Ze vormen de zintuigen van je huis of kantoor, waardoor je altijd weet wie er aan je deur staat. Of het nu gaat om woonhuizen, appartementencomplexen of kantoorruimten, intercoms dragen bij aan het verhogen van de veiligheid. Ze vormen een barrière tegen ongewenste indringers in je pand. Met een intercom kun je op veilige afstand communiceren met degene die voor je deur staat. Dit stelt je in staat om de identiteit van de persoon te bevestigen en de reden van zijn bezoek te achterhalen.

Intercom functionaliteiten

Bij Computim hebben we voor elke situatie een passende intercomoplossing, of je nu de communicatie in je appartement wilt stroomlijnen, de samenwerking in je kantoor wilt bevorderen, of een groot bedrijfsgebouw veiliger wilt maken. Onze intercomsystemen van Dahua, Hikvision en Paxton zijn elegant vormgegeven, bieden topkwaliteit geluid en beeld, zijn gebruiksvriendelijk en bevatten de nieuwste technologieën.

Onze intercoms hebben functies zoals videobewaking, op afstand bedienbare deurontgrendeling en integratie met andere beveiligingssystemen. Bovendien kun je het intercomsysteem via een app of je smartphone bedienen, dit zorgt ervoor dat je zelfs op afstand de controle kunt houden over jouw woning en/of bedrijfspand.

Intercom van Computim

Computim is hét beveiligingsbedrijf en telecombedrijf voor de installatie van data, inbraakbeveiliging, alarmsystemen, camerabeveiliging, draadloze netwerken, vaste-mobiele integratie, IT-beheer en gepersonaliseerde camerasystemen. Zowel zakelijke klanten als particulieren en verenigingen kunnen bij ons terecht. 

Heeft u interesse in een van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan. Indien gewenst kunnen wij ook langskomen op locatie.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail