• ✔3 Jaar garantie
  • ✔Installatieservice van A tot Z.
  • ✔Gespecialiseerd in beveiliging
Vrijblijvende offerte op maat

Verbeter uw beveiliging met Tedee Cilinders

Bent u op zoek naar de beste manier om uw huis of bedrijf te beschermen tegen inbraak? Wilt u de beveiliging versterken, maar weet u niet waar u moet beginnen? Het team van Computim Beveiligingen heeft de perfecte oplossing voor u: Tedee cilinders met 3 sterren gecertificeerd en geproduceerd in Europa. 

Tedee is een leider op het gebied van slimme sloten met bluetooth technologie, die uw beveiliging naar een hoger niveau tillen. De combinatie van gebruiksvriendelijkheid, toegangsbeheer en beveiligingsfuncties maken Tedee cilinders uniek en betrouwbaar. Bij Computim Beveiligingen kunt u rekenen op onze expertise voor advies over hoe deze innovatieve technologieën geïntegreerd kunnen worden. 

We werken al jaren met Tedee cilinders en staan bekend om onze betrouwbare installatieservice. Onze klanten zijn altijd tevreden geweest omdat we hen helpen bij het kiezen van de veiligheidssloten bij inbraakbeveiliging, afhankelijk van de persoonlijke behoeften en problemen.  

Waarom kiezen voor Tedee Cilinders?

Het doel van goede beveiliging is het voorkomen van ongewenste gasten in uw woning of bedrijfspand. Afgezien daarvan biedt beveiliging ook gemoedsrust: wetende dat u, uw familie en bezittingen veilig zijn. Tedee cilinders bieden verschillende voordelen op het gebied van inbraakbeveiliging.

  • Sleutelloos toegangssysteem: Met de app kunt uw deuren, waar u ook bent, sluiten en ontgrendelen. U hoeft geen sleutel meer te gebruiken of spullen met u mee te dragen
  • Toegangscontrole: U kunt altijd controleren wie er binnenkomt en op welk tijdstip. Hierdoor vermindert de kans op ongeautoriseerde toegang.
  • Volledige controle: Wanneer een sleutel in verkeerde handen valt, is dit een groot risico voor uw veiligheid. Bij Tedee cilinders kunt u eenvoudig alle toegangen controleren en ontzeggen.
  • Meerdere gebruikers: U kunt gemakkelijk rechten toekennen aan meerdere personen zonder hen direct fysieke sleutels te geven.

Installatie Service van Computim

Bent u geïnteresseerd in de installatie van Tedee cilinders? Het team van Computim Beveiligingen kan dit snel en efficiënt voor u doen. Onze vakmensen komen bij u langs om nauwkeurig individuele sloten te meten en vervolgens de beste opties voor te bestellen die passen bij uw behoeften.

Onze technici hebben jarenlange ervaring met het installeren van deze nieuwe generatie slotcilinders waardoor er weinig ruimte bestaat voor foutjes in onze zorgvuldige werkmethodiek. Bovendien testen we alles om er zeker van te zijn dat onze klanten kunnen genieten van een goede werking en beveiliging.

Kiest u voor Computim Beveiligingen, dan weet u dat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Als gecertificeerde Tedee dealer staan wij altijd klaar om alle vragen te beantwoorden die u mogelijk nog heeft. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via e-mail: info@computim.nl of neem contact met ons op.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?