• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • VEB gecertificeerd installateur

De meldkamer Alarmverwerking Alarm Meldnet

Alarmverwerking van Alarm Meldnet is het ontvangen en het verwerken van alarmmeldingen, brandmeldingen, overvalmeldingen en meldingen van technische aard zoals alarm bij constatering uitval van koelinstallaties, onregelmatigheden van productieprocessen of storingen van elektronische apparatuur.

Onze centralisten staan dag en nacht voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan, gaan zeer adequaat te werk en bieden u de dienstverlening die op dat moment nodig is. Naar gelang de melding zal er contact opgenomen worden met een door u opgegeven sleutelhouder, een bewakingsdienst, de brandweer, politie of andere instantie.

Tevens is onze meldkamersoftware compatibel met de Clouds van RISCO en Jablotron. Alle meldingen vanuit deze clouds worden direct doorgestuurd naar ons meldkamersysteem. Dit geldt ook voor de beelden van RISCO’s Snap Shot PIR camera’s en Jablotron’s PIR camera’s; de centralist kan hierdoor in één oogopslag zien wat het alarm heeft veroorzaakt.

Alarm Meldnet is een particuliere alarmcentrale waarbij de klant centraal staat en wij stellen alles in staat om aan uw wensen te voldoen. De meldkamer is uitgerust met de nieuwste apparatuur en meest moderne systemen. Dit alles om u als klant te voorzien van de beste dienstverlening in de branche.
Alarm Meldnet is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Beveiliging is een serieuze zaak en wordt door Alarm Meldnet uiterst serieus opgepakt.

  • Direct persoonlijk contact
  • Kwaliteit en adequaat handelen
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
  • Moderne technologieën en systemen
  • Waakt 24/7 over uw eigendommen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden betreffende alarmverwerking? Neem dan snel contact met ons op.

Dag en Nacht

Onze centralisten waken gedurende 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week op afstand over uw eigendommen. Op elke melding reageren zij direct met de actie, die vooraf met u is besproken, om eventuele schade, vervolgschade of emotionele schade te voorkomen of te minimaliseren. Door onze persoonlijke werkwijze en het invullen van uw wensen, kunt u met een gerust hart uw beveiligde woning verlaten. Wij blijven waken over uw eigendommen.

Samenwerkende erkende meldkamers

Ook bij andere centrales kunnen wij een aansluiting realiseren indien gewenst.

 

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail