• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • VEB gecertificeerd installateur
Vrijblijvende offerte op maat

Met een alarmsysteem op de meldkamer worden alarmmeldingen ontvangen en het verwerkt door centralisten. Denk bijvoorbeeld aan inbraak, brandmeldingen, overvalmeldingen en meldingen van technische aard zoals alarm bij constatering uitval van koelinstallaties, onregelmatigheden van productieprocessen of storingen van elektronische apparatuur. Een meldkamer is altijd 24/7 bereikbaar.

Onze centralisten staan dag en nacht voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan, gaan zeer adequaat te werk en bieden u de dienstverlening die op dat moment nodig is. Naar gelang de melding zal er contact opgenomen worden met een door u opgegeven sleutelhouder, een bewakingsdienst, de brandweer, politie of andere instantie.

Tevens is onze meldkamersoftware compatibel met de Clouds van RISCO en Jablotron. Alle meldingen vanuit deze clouds worden direct doorgestuurd naar ons meldkamersysteem. Dit geldt ook voor de beelden van RISCO’s Snap Shot PIR camera’s en Jablotron’s PIR camera’s; de centralist kan hierdoor in één oogopslag zien wat het alarm heeft veroorzaakt.

De meldkamer Alarm Meldnet

Alarm Meldnet is een particuliere alarmcentrale waarbij de klant centraal staat en wij stellen alles in staat om aan uw wensen te voldoen. De meldkamer is uitgerust met de nieuwste apparatuur en meest moderne systemen. Dit alles om u als klant te voorzien van de beste dienstverlening in de branche.

Voordelen alarmsysteem met meldkamer

  • Direct persoonlijk contact
  • Kwaliteit en adequaat handelen
  • Klantvriendelijke en professionele dienstverlening
  • Moderne technologieën en systemen
  • Waakt 24/7 over uw eigendommen

Wilt u weten welke mogelijkheden wij u kunnen bieden betreffende alarmverwerking? Neem dan snel contact met ons op.

Real-time monitoring en reactie

Onze centralisten waken gedurende 24 uur per dag gedurende 7 dagen per week op afstand over uw eigendommen. Op elke melding reageren zij direct met de actie, die vooraf met u is besproken, om eventuele schade, vervolgschade of emotionele schade te voorkomen of te minimaliseren. 

Elk alarmsignaal wordt nauwlettend in de gaten gehouden door beveiligingsexperts die getraind zijn om snel en accuraat te reageren op verschillende situaties. Of het nu gaat om inbraakdetectie, brandalarmen of andere beveiligingsincidenten, de meldkamer staat paraat om onmiddellijk actie te ondernemen.

Samenwerkende erkende alarm meldkamers

Ook bij andere centrales kunnen wij een aansluiting realiseren indien gewenst.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail