• Support op afstand
 • Service van A tot Z
 • VEB gecertificeerd installateur

Alarmsysteem Beverwijk

Heeft u interesse in een alarm systeem of camerasysteem en woont u in Beverwijk?
Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer voor meer informatie en een beveiligingsadviseur bij u in de buurt. U kunt ons ook mailen via info@computim.nl

Professioneel systeem voor uw woning of bedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel systeem voor uw woning of bedrijf? Dan bent u bij Computim beveiliging aan het juiste adres. Wij bieden een professioneel systeem met diverse componenten zoals bewegingsmelders, sirenes, flitslicht en trilmagneten die afhankelijk van uw woning of bedrijf kunnen worden geplaatst. Wij werken met het professionele en betrouwbare alarmsysteem de Satel Integra, Versa IP Plus, Honeywell en Jablotron .

Onze beveiligingsadviseur kan u vrijblijvend adviseren welke componenten u allemaal nodig heeft zodat u uw woning of bedrijf altijd veilig is en dat u nooit teveel betaald aan extra componenten, wij leveren ook het certificaat voor uw verzekering.

Bedien uw alarm via een app

Thuis op de bank, onderweg of vanaf uw vakantieadres. Met de gratis app op uw smartphone of tablet bedient u uw alarmsysteem snel en eenvoudig. Zet het systeem aan of uit en bekijk in het logboek de gebeurtenissen van alle componenten. Daarmee kunt u bijvoorbeeld zien of er recent een storing is geweest, of dat de batterij van een component leeg is. Heeft u ook een camera geïnstalleerd, dan kunt u via de app foto’s maken en bekijken. (Deze app werkt op Apple- en Android-toestellen.)

Bemande meldkamer

Het draadloze systeem is aangesloten op een bemande meldkamer indien gewenst en geëist is door de verzekering. De meldkamers waar wij onder meer mee werken zijn: Alarm Meldnet, Securitas, NVD, 247 Service. Daar waakt 24 uur per dag een team over uw huis en bezittingen. Gaat het alarm af, dan ziet de alarmcentrale dat meteen. Zij nemen dan telefonisch contact met u op. Als u niet bereikbaar bent, bellen zij met de door u aangewezen sleutelhouders. In noodsituaties zal de alarmcentrale hulpdiensten inschakelen.

Omdat ieder huis anders is

Computim levert u een compleet beveiligingspakket. Wel kunt u dit pakket uitbreiden tot het benodigde aantal componenten. Zoals een rookmelder, afstandsbediening of glasbreukmelder. Daar hoeft u niet bij aanschaf over te beslissen. U kunt dit bijvoorbeeld tijdens de montage van uw systeem bespreken met onze beveiligingsmonteur. Die heeft deze componenten vaak al bij zich en kan ze meteen installeren. Wel zo makkelijk.

Omdat het systeem altijd moet werken

Systemen communiceren via het mobiele telefoonnetwerk of internet (IP). Dankzij deze veilige manier van communiceren kunt u het systeem op afstand bedienen, via een telefoon (mobiel/vast) of via internet. Ook over de uitval van stroom of internet hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de ingebouwde noodaccu blijft uw systeem gewoon werken.

Alle voordelen van ons systeem:

 • Eenvoudige bediening via gratis app
 • Aansluiting op bemande meldkamer
 • Mogelijke uitbreiding met componenten (rookmelder, glasbreukmelder enz…)
 • Ingebouwde noodaccu (werkt dus altijd!)
 • Telefonische service bij storingen
 • Elk jaar een onderhoudsbeurt
 • Vakkundige installatie
 • VEB-certificering mogelijk voor de verzekering (BORG)
 • U kunt kiezen voor buiten- en binnensirenes
 • U kunt ook kiezen voor watermelders en brandmelders
 • U kunt ook kiezen voor smart koppelingen zoals verlichting, ventilatoren en andere koppelingen aan het alarmsysteem als temperatuurcontrole  
 • Gratis beveiligingsadvies gesprek en introductiekorting

Vraag vandaag nog een vrijblijvend beveiligingsadvies aan via telefoonnummer: 0251 217612 of via het alarmsysteem offerte formulier waarna wij contact met u opnemen.

Camerabewaking voor uw woning of bedrijf

Met onze professionele camerabewaking van het merk Hikvision en Dahua kunt u uw huis en/of bedrijf 24 uur per dag 7 dagen per week beveiligen en door deze te koppelen aan ons alarmsysteem zorgt dit totale systeem voor een optimaal veilig gevoel. Onze gecertificeerde monteurs zorgen dat alles perfect wordt aangesloten en met 5 jaar garantie heeft u er geen omkijken meer naar.

Heeft u slotproblemen? Of wilt u nieuwe sloten plaatsen op deuren en ramen

Om ervoor te zorgen dat ongewenste personen uw woning of bedrijf niet kunnen binnenkomen zijn goede sloten zeer belangrijk. Voor onze monteurs is het plaatsen, repareren of vervangen van een slot geen enkel probleem. Wij leveren SKG goedgekeurde sloten en kunnen naar wens worden uitgebreid op andere deuren en ramen. Daarnaast kunnen wij u adviseren welke beveiliging het beste geschikt is voor uw woning en/of bedrijf.  Laat daarom geheel vrijblijvend een beveiligingsexpert langskomen.

 

Heeft u interesse in een alarm systeem of camerasysteem en woont u in Beverwijk?
Neem dan direct contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer voor meer informatie en een beveiligingsadviseur bij u in de buurt
Bel ons: 0251 – 217 612 Stuur een e-mail