• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • VEB gecertificeerd installateur

Wilt u een alarmsysteem laten plaatsen of onderhoud en hier meer informatie over willen ontvangen? Vul dan onderstaand contact formulier in en wij nemen contact met u op. Uiteraard mag u ons ook gewoon bellen of apart mailen.


Powered by Teamleader Teamleader
Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail

Alarmsysteem laten plaatsen in de regio van Amsterdam

Een alarmsysteem laten plaatsen in de buurt van Amsterdam, of bijvoorbeeld het onderhoud van een alarmsysteem, laat u doen door ons bedrijf. Een alarmsysteem zorgt ervoor dat uw woning of pand goed is beveiligd tegen ongewenst bezoek van buitenaf. Naast dat u door ons een alarmsysteem kunt laten plaatsen in de buurt van Amsterdam, kunt u ons ook inschakelen voor de installatie van netwerkondersteuning. Ook voor camerabeveiliging en de installatie hiervan, schakelt u onze hulp in.

Schakel onze hulp in voor uw eigen alarmsysteem

Wilt u onze hulp inschakelen voor het installeren van uw alarmsysteem in de buurt van Amsterdam? Neem hiervoor direct contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. Wij helpen u graag verder en geven graag antwoord op al uw vragen!