• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in Camerabeveiliging en onderhoud

Camerasystemen op maat

Computim  heeft een ruime ervaring in het installeren en het onderhouden van  Hikvision camerasystemen.

Wij bieden bedrijven en particulieren passende camerasystemen geheel op maat.

Door de goede samenwerking met leveranciers is Computim in staat om altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten te leveren, te installeren en te onderhouden.

Het is ook mogelijk om via Computim uw camerabeelden van Hikvision onder te brengen bij een bewakingsdienst of meldkamer.

Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit camerasystemen. Dat houdt in dat wij uitsluitend systemen installeren waarmee uitgebreid getest is, de veiligheid gewaarborgd is en een goede gebruiksvriendelijkheid van het systeem, waardoor deze eenvoudig te bedienen zijn voor u als eindgebruiker.

 

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen over Hikvision camerasystemen?
Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail

Veilig uw pand afsluiten

Computim kan uw Hikvision camerasysteem onderbrengen bij de meldkamer, waardoor een centralist van de meldkamer met uw personeel kan meekijken tijdens het afsluiten.

Wanneer er dan iets gebeurt kan de meldkamer de beelden direct doorsturen naar de videomeldkamer van de Politie. Hierdoor heeft de politie al een signalement wanneer zij op de melding afgaan.

Live meekijken

Het is met onze Hikvision camerasystemen mogelijk om de beelden op je tablet, telefoon of pc te bekijken. 

Je kunt live kijken, maar ook de opgenomen beelden terugkijken.

Wanneer je in de nacht iets hoort, kan je direct verbinding maken met uw camerasysteem om te kijken of alles veilig is zonder je bed uit te komen.

Tevens kan je bij een inbraakmelding direct kijken op je camerasysteem en foto’s of zelfs een opname maken van de daders downloaden op uw apparaat. De beelden worden ook opgeslagen op de NVR of SD-Kaart indien hiervoor gekozen is.