Uw betrouwbare beveiligingspartner en telecombedrijf

Computim is hét VEB erkende beveiligingsbedrijf en telecombedrijf in de buurt van Amsterdam dat u inschakelt wanneer u een particuliere of zakelijke klus op het gebied van databeheer en -aanleg, netwerkaanleg, vast-mobiel integratie of beveiliging heeft. Onze dienstverlening reikt van A tot Z, wat betekent dat we u ontzorgen van de installatie tot aan het onderhoud. Waarmee mag ons beveiligingsbedrijf  en telecombedrijf u van dienst zijn?

Ontdek de meest vertrouwde en innovatieve merken in de wereld van alarmsystemen. Verhoog de veiligheid van uw huis of bedrijfspand met de nieuwste technologieën en betrouwbare oplossingen. Lees en vergelijk onze alarmsystemen. 

Onze alarmsystemen

Vertel ons waarmee we u van dienst mogen zijn

Nu u een indruk heeft van wat ons beveiligingsbedrijf & telecombedrijf voor zowel zakelijke als particuliere klanten realiseert, horen we graag wat we voor u kunnen betekenen. Wilt u bijvoorbeeld een alarmsystemen of camerabeveiliging voor uw pand omdat de verzekering dit eist of voor uw woning met slimme smartkoppelingen voor besparingen, een zakelijk wifinetwerk laten aanleggen voor optimale dekking binnen uw bedrijfspand? Of bent u geïnteresseerd in een back-upsysteem om er zeker van te zijn dat u nooit uw bestanden kwijtraakt? Maak uw wensen kenbaar aan ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, en sluit indien gewenst een supportcontact af voor professionele ondersteuning op afstand en/of op locatie.