• ✔Vrijblijvende offerte
  • ✔Service van A tot Z
  • ✔Gespecialiseerd in camerabeveiliging
Vrijblijvende offerte op maat

Computim begrijpt dat niet iedereen een camerasysteem zelf kan of wil installeren. Daarom bieden wij professionele installatieservices aan, variërend van individuele camera’s voor particulieren tot aan complete beveiligingssystemen voor bedrijfspanden. 

Voor het onderhoud van beveiligingscamera’s kunt u ook bij Computim terecht. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud voor diverse gerenommeerde merken zoals Dahua, Hikvision en Honeywell camera’s.

Voordelen van camerabeveiliging:

Camerabeveiliging is een moderne en veelzijdige beveiligingsoplossing die zorgt voor gemoedsrust. Met functies zoals realtime monitoring en afschrikwekkende effecten draagt het bij aan preventie en levert het waardevol bewijsmateriaal voor mogelijke incidenten.

  • Professionele installatie en montage van uw beveiligingscamera’s
  • Geen voorrijkosten binnen Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen, Uitgeest.
  • Een afspraak wanneer het u uitkomt
  • Uitleg over de werking
  • Geen onverwachte kosten

Zakelijke bedrijfsbeveiliging voor bescherming

Zakelijke camerabeveiliging biedt niet alleen bescherming tegen inbraken en vandalisme, maar ondersteunt ook bij het beheren van operationele risico’s en het waarborgen van de veiligheid van werknemers. Ons team van ervaren professionals is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van de veiligheid van uw bedrijfsomgeving. Lees hier meer informatie over zakelijke bedrijfsbeveiliging.

Service van A tot Z

Bij ons eindigt het niet bij de installatie. We bieden een complete service van A tot Z, inclusief monitoring, onderhoud en eventuele upgrades. U kunt vertrouwen op onze voortdurende ondersteuning om de efficiëntie en effectiviteit van uw beveiligingssysteem te waarborgen.

Offerte op Maat

Wij geloven in transparantie en klanttevredenheid. Daarom bieden wij offertes op maat aan, afgestemd op uw unieke behoeften en budget. Ons streven is om effectieve en betaalbare beveiligingsoplossingen te bieden die aan uw verwachtingen voldoen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte op maat aan.

Wilt u meer weten over onze diensten omtrent camera-installatie? Neem dan contact met ons op via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. We voorzien u graag van meer informatie.