Particulier of zakelijk wifinetwerk aanleggen

Voor zowel een particulier als zakelijk wifinetwerk zijn wij de partij die u inschakelt in de regio van Amsterdam voor het aanleggen hiervan. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van netwerkkabels ten behoeve van netwerken en infrastructuur van computers, wifisystemen en camera-installaties. Wij beschikken over de kennis en middelen om de netwerkkabels die u laat aanleggen, te voorzien van de juiste afwerking.

Particulier of zakelijk wifinetwerk 

Niet alleen voor het aanleggen van een zakelijk wifinetwerk staan wij voor u klaar; wij leggen ook bekabeling aan in nieuwbouwhuizen waar bijvoorbeeld loze leidingen aanwezig zijn. Deze werken wij uiteraard netjes af met schakelmateriaal. Naast het aanleggen van netwerkkabels, plaatsen wij ook patchkasten van groot tot klein en herorganiseren wij technische ruimtes voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Voordelen van een netwerk door ons laten aanleggen

Of u nu een zakelijk of particulier wifinetwerk door ons laat aanleggen, u profiteert te allen tijde van de volgende voordelen:

 • Netwerkdesign
  Een netwerk ontwerpen en vormgeven is voor Computim geen probleem.
 • Uitgebreide functionaliteiten
  Bekabelde netwerken voor data, VoIP telefonie, wifi en gastennetwerken!
 • Schaalbaar
  De netwerkcapaciteit is aan te passen aan gebruik van het aantal werkplekken en soort dataverkeer.
 • Flexibel
  Mogelijkheid tot het tijdelijk plaatsen van extra acces points voor een wifinetwerk of om bekabelde aansluitingen tijdelijk uit te breiden.
 • Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
  Uw netwerk is na het aanleggen uitgerust met monitoring en uitgebreide beveiligingen. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
 • Ondersteuning
  Van het aanleggen van uw zakelijk of particulier wifinetwerk en netwerkkabels, tot de complete installatie en het beheer van uw netwerkoplossingen en ondersteuning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u weten wat Computim voor u kan betekenen op het gebied van netwerkkabels aanleggen? Of u nu zzp’er bent, een klein of (middel)groot bedrijf heeft of een non-profit organisatie bent: wij leveren u graag de best mogelijke netwerken, wanneer wij netwerkkabels komen aanleggen. Neem contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl voor een betaalbare oplossing op maat. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben? Wij vertellen u graag meer over onze andere producten en diensten, zoals onderhoud van alarmsystemen.

Computim gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij computim voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. u kunt uw toestemming altijd weer intrekken.