• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Een bewakingscamera laten installeren of laten onderhouden in de regio van Amsterdam, laat u doen door Computim in Beverwijk. Bij ons kunt u terecht voor zowel zakelijk als particuliere camerasystemen op maat. Wij bieden u altijd de nieuwste en meest geavanceerde producten. De camerasystemen die wij gebruiken, zijn dan ook enkel en alleen van de hoogste kwaliteit.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
beveiligingscamera ip

De voordelen van een bewakingscamera in de buurt van Amsterdam

Een bewakingscamera laten plaatsen in de regio van Amsterdam brengt veel voordelen met zich mee. Zo heeft u niet alleen meer privacy, maar werkt het ook mee aan een betere veiligheid. Wij komen graag bij u langs voor de installatie en/of onderhoud van uw bewakingscamera in regio Amsterdam. Wij hebben ruime ervaring met het onderhouden van installeren van beveiligingscamera’s.

Stel uw vragen direct

Vindt u het een fijn idee wanneer er een bewakingscamera wordt geïnstalleerd bij uw woning of pand? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf dat u helpt met het onderhoud of de back-up hiervan? Schakel direct onze hulp in. Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs! Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0251 – 217 612. Wilt u liever mailen? Dit doet u door een e-mail te sturen naar info@computim.nl. Naast het onderhouden en installeren van camerasystemen, komen wij ook graag bij u langs voor bijvoorbeeld het aanleggen van een zakelijk wifinetwerk.