• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Computim uit Beverwijk helpt u graag bij de installatie en onderhoud van uw beveiligingscamera in de omgeving van Amsterdam. Ons bedrijf is gespecialiseerd in onder andere het aanleggen van een netwerk, beveiliging en databeheer. Onze dienstverlening reikt van A tot Z, waardoor wij u op vele vlakken kunnen helpen. Heeft u hulp nodig bij de installatie van uw beveiligingscamera en woont u in de buurt van Amsterdam? Dan komen wij graag bij u langs.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
beveiligingscamera hikvision

Beveiligingscamera voor privacy en veiligheid nabij Amsterdam

Een beveiligingscamera laten plaatsen in de buurt van Amsterdam zorgt ervoor dat uw woning of pand goed wordt beveiligd aan de hand van onze alarmsystemen. Veiligheid staat bovendien boven alles. Daarnaast kan een beveiligingscamera in de buurt van Amsterdam ook worden geplaatst voor de privacy van bijvoorbeeld uw woning. Een beveiligingscamera, zoals een camerasysteem op maat, werkt het beste op een goed wifinetwerk. Ook voor een goed draadloos netwerk, of de aanleg hiervan, komen wij graag bij u langs.

Bel direct en vraag naar meer informatie

Wenst u ook meer privacy of wilt u een beveiligingscamera laten plaatsen voor de veiligheid? Wij vertellen u graag alles hierover. Voor vragen en meer informatie vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Dit doet u door te bellen naar 0251 – 217 612 of een e-mail te sturen naar info@computim.nl. Heeft u vragen over een van onze andere producten of diensten, zoals VOIP zakelijk bellen? Ook hierover vertellen wij u graag meer!