• ✔Support op afstand
  • ✔Service van A tot Z
  • ✔Gespecialiseerd camera installatie

Computim begrijpt dat niet iedereen een camerasysteem zelf kan of wil installeren en daarom bieden wij een installatieservice aan. Wij bieden diverse camera installatie opties van enkele camera’s tot complete beveiligingscamerasystemen.

Ook voor onderhoud kunt bij Computim terecht voor u beveiligingscamera’s en nvr. Wij onderhouden onder meer de volgende merken:

  • Dahua,
  • Hikvision
  • Honeywell camera’s

Voordelen:

• Professionele installatie en montage van uw beveiligingscamera’s
• Geen voorrijkosten binnen Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Velsen, Uitgeest.
• Een afspraak wanneer het u uitkomt
• Uitleg over de werking
• Geen onverwachte kosten

[ux_products style=”normal” auto_slide=”5000″ equalize_box=”true” ids=”43277,9668,9579,43287,43203,9728″ class=”gnm-products”]

Neem contact met ons op en ontdek meer

Wilt u meer weten over onze diensten omtrent camera installatie? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. We voorzien u graag van meer informatie en zetten onze kunde net zo graag voor u in.

[formidable id=”2″]
Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail

Hoe werkt het?

Stap 1: bestel een beveiligingscamera of camerasysteem in onze webshop en kies voor installatie op locatie. Het is ook mogelijk om producten die u al eerder in onze webshop heeft aangeschaft te laten installeren. Dan hoeft u enkel contact met ons op te nemen. U ontvangt een bevestiging van uw bestelling per e-mail. Als u ook producten heeft besteld, dan nemen wij deze met installatie mee.

Stap 2: om een datum en tijd af te spreken neemt Computim binnen 2 werkdagen contact met u op. U maakt een afspraak wanneer de installateur bij u langs komt. Dit is mogelijk van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur.

Stap 3: de installateur komt op de afgesproken dag en tijd bij u langs om de camera(‘s) te installeren. Ook krijgt u direct een korte uitleg over de werking van het product.

Extra Installatie voorwaarden

Voor onze installatieservice gelden een aantal extra voorwaarden:

– De beveiligingscamera of het camerasysteem dat u geïnstalleerd wilt hebben is aangeschaft in onze webshop of winkel. 
– Het installatieticket is inclusief klein materiaal, zoals pluggen of draad. Kabelgoten of afdekplaatjes vallen hier niet onder.
– Voor installaties in Beverwijk, Heemskerk, Casticum.Velsen, Uitgeest  betaalt u geen voorrijkosten. Voor installaties buiten Beverwijk, Heemskerk, Casticum.Velsen, Uitgeest betaalt u €60 excl. btw per uur voor de extra reistijd. Deze kosten komen bovenop de installatie. U krijgt na het plaatsen van uw bestelling een factuur met de voorrijkosten en eventueel verbruikt materiaal. Deze factuur kunt u per pin of elektronische overboeking gelijk voldoen.
– Uitsluitend de aanwezige producten waar u de installatie voor heeft afgesproken worden geïnstalleerd.
– Bij een bekabeld systeem kan de installateur de kabels indien gewenst wegwerken met een kabelgoot. De kabelgoten zijn niet bij de prijs inbegrepen. U betaalt de kosten voor dit extra materiaal achteraf.
– De maximale hoogte waarop een camera door de installateur kan worden gemonteerd is 5,5 meter.
– U dient ervoor te zorgen dat de plek waar de camera gemonteerd moet worden goed bereikbaar en voldoende stevig is. 
– U dient het wachtwoord van uw wifi netwerk bij de hand te hebben.
– Een afspraak verzetten of annuleren dient minimaal 2 dagen voor de afspraak te gebeuren. Wanneer u niet thuis bent op de afgesproken dag en tijd wordt een bedrag van €85 in rekening gebracht. 
– Wij bieden 2 maanden gratis garantie op locatie. Mocht er in de eerste 2 maanden na installatie van het systeem een camera of recorder defect raken, dan wordt dit geheel kosteloos opgelost.

Lees meer over de algemene voorwaarden.