• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Een bedrijf kan niet functioneren zonder data en databeheer is dan ook een belangrijk onderdeel van elke onderneming. Sterker nog: het wordt steeds belangrijker met de alsmaar groeiende hoeveelheid data van tegenwoordig. Wilt u het beheer van de data van uw onderneming graag uit handen geven aan een specialist, zodat uw data te allen tijde veilig en efficiënt wordt verzameld, bewaard en gebruikt? Dan is Computim in de buurt van Amsterdam uw partner.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
Datanetwerken

Met een veilig gevoel aan het werk door ons databeheer

Een goed werkend zakelijk wifinetwerk aanleggen is belangrijk voor uw onderneming. Echter, de data die middels dit netwerk wordt verzameld, dient ook beheerd te worden. U wilt immers niet dat er belangrijke data verloren gaat en u wilt dat de data te allen tijde bereikbaar is voor de benodigde toepassingen. Om dit te realiseren, doet u er goed aan om het beheer van uw data over te laten aan Computim. Middels een professionele databeheeroplossing en netwerkondersteuning zorgen wij ervoor dat u altijd zorgeloos aan het werk kunt!

Neem contact met ons op voor een kostenefficiënte oplossing

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw databeheer aan Computim? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, door te bellen naar 0251 – 217 612 of een e-mail te sturen naar info@computim.nl. Wij vertellen u dan alles over onze databeheer oplossingen en ons Back-up Online-systeem, zodat u de data van uw onderneming altijd tot uw beschikking heeft. Daarnaast vertellen wij u graag meer over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen, zoals beveiligingscamera’s in Amsterdam.