Vast-mobiel integratie op het allerdiepste niveau van uw telecom-infrastructuur: dat is wat Computim aanbiedt met Managed Voice. Dankzij deze optimale integratie van een vast nummer op mobiel, profiteert u van alle denkbare voorbeelden. Zo maakt uw mobiele telefoon rechtstreeks deel uit van uw vaste telefooncentrale en beschikt u direct over alle functionaliteiten van de telefooncentrale op uw mobiele toestel.

Alle faciliteiten en functionaliteiten van uw vaste telefonie (hosted telefooncentrale of uw eigen telefooncentrale) zijn middels de vast-mobiel integratie van Computim direct beschikbaar op uw mobiele toestellen. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke voicemail of een routering die inkomende gesprekken tijdens uw vakantie meteen doorstuurt naar collega’s.

Maximale besparing op uw telecomkosten met vast-mobiel integratie

U realiseert een maximale besparing op uw telecomkosten door een vast nummer op uw mobiel te integreren. Dit zorgt ervoor dat een vast telefonieabonnement overbodig wordt. De vaste telefoons kunnen namelijk uitbellen vanuit uw mobiele belbundels, ook als dit onbeperkt bellen betreft. Eén abonnement, één kostenpost en dus ook één overzichtelijke factuur. Ontdek de voordelen:

 • Eén abonnement voor vast en mobiel.
 • Bel met vaste telefonie vanuit uw mobiele bundel.
 • Geen vast abonnement vereist.

Ontvang een overzichtelijke factuur

De overzichtelijke factuur van telecombedrijf Computim bestaat uit een specificatie van het belgedrag per aansluiting, het aantal sms’jes en de verbruikte data. Vanzelfsprekend ontvangt u een verzameloverzicht van al uw mobiele aansluitingen. Mocht er sprake zijn van buitenbundel-verbruik of andere extra kosten (bellen in of naar het buitenland of 0900-nummers), dan worden deze ook gespecificeerd per aansluiting. Zo ziet u welke persoon er verantwoordelijk is voor dit gebruik.

Vast-mobiel integratie via GSM-netwerk

De vast-mobiel integratie van Computim loopt via het betrouwbare GSM/UMTS-netwerk van KPN. Dit betekent dat u niet belt via uw data (3G of 4G) en u dus optimale dekking heeft. Bovendien is het bellen met vast nummer op mobiel via een mobiele dataverbinding minder stabiel dan via het GSM-netwerk.

De voordelen van vast-mobiel integratie

We zetten de voordelen van het integreren van een vast nummer op mobiel graag voor u op een rij:

 • Meerdere mobiele en vaste nummers op uw simkaart;
 • Slimme routeringsmogelijkheden;
 • Maximale betrouwbaarheid (GSM/UMTS);
 • Onderling gratis bellen (vast-mobiel, mobiel-mobiel, mobiel-vast);
 • Eén factuur, één aanspreekpunt, optimale service;
 • Maximale grip op het belgedrag.

Maximale controle over uw telefonie

Maximale controle over uw telefonie met Managed Mobile. Vast-mobiel integratie biedt ondernemers niet alleen maximaal inzicht in het belgedrag, maar u bepaalt ook zelf wat medewerkers wel en niet mogen. U stelt per medewerker in welke nummers er gebeld mogen worden (bijvoorbeeld een blokkade op bellen naar 0900 en het buitenland). Hierdoor voorkomt u niet alleen onnodige kosten, maar hoeft u zich ook geen zorgen te maken dat medewerkers misbruik maken van hun zakelijke telefoon. In ons onlineportaal Operator zijn alle gesprekken terug te zien en indien gewenst na te luisteren.

 • Blokkeer ongewenste nummers;
 • Voorkom onnodige kosten;
 • Luister gesprekken terug;
 • Bekijk gespreksstatistieken.

Laat ons u van dienst zijn

Spreekt het integreren van een vast nummer op mobiel u aan? Schakel Computim uit Beverwijk, nabij Haarlem, in voor het integreren van uw vaste telefoon via internet. Wij verzorgen de complete vast-mobiel integratie voor u en zorgen ervoor dat u maximale controle houdt en bespaart op uw telecomkosten. Met een supportcontact zijn we u bovendien te allen tijde van dienst met support op afstand. Wenst u meer informatie over het integreren van een vast nummer op mobiel? Bel dan naar 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze andere producten en diensten, zoals camerabeveiliging in Amsterdam.