Steeds meer ondernemers ervaren hun zakelijke vaste telefoniekosten als extreem hoog. Dit is natuurlijk onacceptabel en absoluut niet meer van deze tijd. De diensten van Computim kunnen u helpen om flink te besparen op hun vaste telefoonverkeer. Wij bieden namelijk een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing (vaste telefonie via internet). Hierdoor kunnen bedrijven zonder grote investering profiteren van alle voordelen die bellen via internet met zich meebrengt. 

SIP trunk, de aangename start met bellen via internet.

Veel ondernemers denken pas aan besparen op hun telecommunicatiekosten als ze toe zijn aan het investeren in een nieuwe telefooncentrale. Maar, ook als de huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, kunnen de telecommunicatiekosten al flink omlaag. Daarvoor zorgt onze SIP trunk. 

SIP trunk koppelt de huidige telefooncentrale aan het communicatieplatform van Computim, waardoor de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk verlopen, in plaats van over de traditionele telefoonlijn. Omdat dit gebeurt met behoud van alle functies waaraan jouw klant gewend is, verandert er verder niets, behalve de factuur aan het einde van de maand. Deze zal namelijk (een stuk) lager uitvallen! 

SIP trunk is ook zeer geschikt om bellen via internet gefaseerd in een bedrijf door te voeren. Om te beginnen wordt de huidige telefooncentrale met SIP trunk aan het platform van Computim gekoppeld. Als de telefooncentrale te zijner tijd is afgeschreven, dan kan volledig worden overgestapt naar vast telefonie. 

Computim vaste telefonie, geen centrale meer nodig.

Dankzij de opmars van bellen via internet is een telefooncentrale op locatie niet meer nodig. Wij bieden een alternatief voor de centrale op locatie met onze vaste telefonie dienst. Deze hosted telefonieoplossing biedt state-of-the art telefooncentrales en faciliteiten, die Computim heeft gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor besparen jouw klanten niet alleen geld, maar hebben ze bovenal rust. Onze technische specialisten waken namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week over alle telefoniediensten.  

Ook als u met flexibele werkplekken en/of telewerkers werkt, is onze vaste telefonie dienst een perfecte oplossing. Medewerkers zijn namelijk altijd op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Of dit nu op kantoor is, thuis of onderweg. Met vaste telefonie van Computim is het tevens eenvoudig om meerdere vestigingen aan elkaar te koppelen, hierdoor gelden alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer. En dat bespaart op jaarbasis veel geld!

De belangrijkste voordelen van Computim vaste telefonie op een rij.

  • Functioneel alle standaardfuncties (en meer) beschikbaar.
  • Lage investeringen mogelijkheid tot gebruik van bestaande infrastructuur.
  • Flexibel en onbeperkt schaalbaar groeit en krimpt mee.
  • Nummerbehoud geen gedoe met nieuwe telefoonnummers.
  • Kostenbesparend circa 20 tot 50 procent lagere beltarieven.
  • Gratis bellen met vestigingen en thuiswerkers, ook mobiel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.computim.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.
Computim gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij computim voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. u kunt uw toestemming altijd weer intrekken.
×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

×