Steeds meer ondernemers zitten met extreem hoge zakelijke telefoniekosten; dit is een zaak waar wij middels vaste telefoon via internet een oplossing voor bieden. Extreem hoge telefoniekosten zijn door de oplossingen van tegenwoordig onacceptabel. De diensten van Computim, in de buurt van Amsterdam, zorgen er dan ook voor dat u aanzienlijk bespaart op vast telefoonverkeer. Dit maken wij mogelijk middels een betrouwbare en voordelige VoIP-oplossing. Hierdoor profiteert uw bedrijf zonder grote investering van alle voordelen die vaste telefoon via internet met zich meebrengt.

SIP trunk: een stap in de richting van vaste telefoon via internet

U kunt als ondernemer al voordat u toe bent aan een nieuwe telefooncentrale denken aan het besparen op telecommunicatiekosten. Het is namelijk zo dat ook als uw huidige telefooncentrale nog niet is afgeschreven, de telecomkosten al flink omlaag kunnen. Daarvoor zorgt onze SIP trunk.

Met SIP trunk wordt uw huidige telefooncentrale aan het communicatieplatform van Computim gekoppeld. Dit zorgt ervoor dat de telefoongesprekken voortaan via het datanetwerk in plaats van de traditionele telefoonlijn verlopen. Alle functies waaraan uw klant is gewend worden behouden, er verandert dus niets behalve de factuur aan het einde van de maand. Deze zal een stuk lager zijn!


Het is ook mogelijk om met SIP trunk vaste telefoon via internet gefaseerd binnen uw bedrijf door te voeren. In een dergelijk geval wordt de huidige telefooncentrale met SIP trunk aan het platform van Computim gekoppeld. Wanneer de telefooncentrale te zijner tijd is afgeschreven, dan vindt de volledige overstap naar vaste telefoon via internet plaats.

Geen centrale meer nodig met onze vaste telefoniediensten

Door VoIP is een telefooncentrale op locatie niet langer nodig; onze vaste telefoniedienst is het alternatief voor de centrale op locatie. Deze telefoniedienst bestaat uit een hosted telefonieoplossing met state-of-the-art telefooncentrales en faciliteiten, die we hebben gestationeerd in een goed beveiligde centrale locatie. Hierdoor bespaart u niet alleen geld, maar heeft u bovenal rust. Onze technische specialisten waken namelijk 24/7 over alle telefoniediensten.

Het maakt niet uit of u met flexibele werkplekken of telewerkers werkt binnen uw bedrijf: onze vaste telefoon via internet is de ultieme oplossing. Elke medewerker is middels vast-mobiel integratie namelijk op hetzelfde nummer bereikbaar, waar ze ook zijn. Ook meerdere vestigingen van uw bedrijf kunnen aan elkaar gekoppeld worden. Doordat alle onderlinge telefoongesprekken als intern verkeer gelden, bespaart u dan met vaste telefoon via internet op jaarbasis nóg meer geld!

De belangrijkste voordelen van onze vaste telefoniediensten

We zetten de voornaamste voordelen van Computim vaste telefonie graag voor u op een rij:

  • Alle standaardfuncties (en meer) beschikbaar.
  • Lage investeringen door mogelijkheid tot gebruik van bestaande infrastructuur.
  • Flexibel en onbeperkt schaalbaal, dus groeit en krimpt mee.
  • Nummerbehoud is geen gedoe met nieuwe telefoonnummers.
  • Kostenbesparend met een besparing van circa 20 tot 50 % op de beltarieven.
  • Gratis telefoonverkeer met vestigingen en thuiswerkers, ook mobiel.

Heeft u interesse? Neem contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de overstap naar vaste telefoon via internet? Neem dan contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, dicht bij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor vaste telefoon via internet, ook wanneer u als particulier interesse in VoIP heeft. Wij vertellen u ook direct meer over onze andere producten en diensten, zoals camerabeveiliging in Amsterdam.

Deel uw ervaring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.computim.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 12 reviews.
Computim gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij computim voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan uw interesses en kunt u informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website gaat u hiermee akkoord. u kunt uw toestemming altijd weer intrekken.