WooCommerce webshop design

Onze ontwikkelaars helpen jou graag verder met het ontwikkelen van een webwinkel in jouw eigen huisstijl

WooCommerce web design professioneel en betaalbaar in uw eigen huisstijl

Een webwinkel in WordPress WooCommerce is geschikt voor starters. Doormiddel van WooCommerce kunt u eenvoudig een Webwinkel maken die zeer makkelijk in gebruik is. Als u al gebruik maakt van WordPress dan is WooCommerce zeer geschikt voor u, omdat het draait op het systeem van WordPress.

WooCommerce specialist

Computim is specialist op het gebied van WooCommerce web design. Onze ontwikkelaars helpen u graag verder met het ontwikkelen van een webwinkel in uw eigen huisstijl.

Beschikt u al over een WooCommerce webwinkel en wilt u deze uitbreiden met nieuwe functies? Of wilt u een nieuw WooCommerce web design? Computim kan u hiermee helpen tegen gunstige tarieven.

woocommerce webshop design

Niet alleen een WooCommerce web design

Computim zorgt er namelijk ook voor dat bepaalde functies werkend worden gemaakt, zoals:

  • I-Deal implementatie voor betalingen met WooCommerce
  • POSTNL implementatie voor het automatisch berekenen van verzendkosten
  • Zoekmachine vriendelijk inrichten van WooCommerce producten en categorieën
  • Sitemap voor uw klanten en voor zoekmachines

Voordelen van WooCommerce

Open source software

  • Dit betekent dat de broncode vrij is en dat u leverancier onafhankelijk bent. Het is een zeer populair systeem en dat zorgt ervoor dat er veel op wordt doorontwikkeld. Het systeem is dus klaar voor de toekomst.

Makkelijk in gebruik

  • WooCommerce is zeer makkelijk in gebruik. Als u enige technische kennis heeft en ervaring heeft met WordPress, dan kunt u zelf eenvoudig uw webwinkel beheren en aanpassen.

Zoekmachine vriendelijk

  • Het systeem is zeer zoekmachine vriendelijk gebouwd. Uw producten en diensten worden goed gevonden in Google.

Snel te installeren en eenvoudige installatie

  • De installatie van WooCommerce is zeer eenvoudig. U kunt ook gebruik maken van onze hosting met gratis WordPress installatie. Als u technisch bent onderlegd kunt u zelf gemakkelijk de webwinkel realiseren. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uit handen nemen.

Zie ook de officiële website van WooCommerce https://woocommerce.com/

 

100% Web Design Tevredenheidsgarantie

Computim werkt op basis van een tevredenheidsgarantie. Pas als u tevreden bent over de website sturen wij de rekening. Zo bent u verzekerd dat uw wensen 100% worden voltooid en uw website compleet werkend online staat. Wij zijn er dan zeker van dat u tevreden bent.

 

Benieuwd naar de kosten van een WooCommerce web design?

Voor elk budget kunnen wij met WooCommerce een mooie oplossing bieden. Neem contact op met Computim wanneer u een WooCommerce webwinkel wilt laten maken!