Unieke WordPress websites

Wij ontwerpen en realiseren gestructureerde en converterende maatwerk WordPress websites.

Unieke WordPress website ontwerpen

Computim gelooft in het uniek zijn van jouw organisatie en boodschap. We geloven erin dat je jouw boodschap niet moet aanpassen aan een standaard template maar dat we samen moeten kijken welke doelen belangrijk zijn op de WordPress website en hoe je bezoekers zo effectief mogelijk tot deze doelen kunnen komen. Dit realiseren we door maatwerk website ontwerpen te leveren die volledig aansluiten bij je organisatie en identiteit.

Door direct in de ontwerpfase bezig te zijn met de conversie van de website zorgen we ervoor dat de website ook voor die doelen wordt ingericht. Je boodschap en de conversie doelen zijn primair de uitgangspunten op basis waarvan wij het ontwerp verzorgen.

WordPress CMS

WordPress content managementsysteem (CMS), is er om de inhoud van je site simpel te beheren. WordPress content managementsysteem (CMS) is nog steeds groeiend in gebruikers. WordPress biedt vele voordelen voor jouw als beheerder. Het grote voordeel is dat je het zelf eenvoudig beheert zonder een expert te zijn. Dit maakt het toegankelijk voor jouw bedrijf om te gebruiken. De mogelijkheden voor je site zijn daarom enorm. Comptuim zorgt ervoor dat jij een WordPress website op maat geleverd krijgt, die je vervolgens makkelijk beheert. WordPress is standaard al goed vindbaar ingericht voor zoekmachines en biedt de mogelijkheid om die vindbaarheid te optimaliseren. De opties zijn enorm en samen met Computim maken wij de ideale site voor jou.

De werkwijze van Computim

Bepalen voorstel

Aan de hand van een persoonlijk gesprek waarin we bepalen waarop ons voorstel gebaseerd moet worden maken we een offerte voor de website.

Goedkeuring en aanlevering

Na uw goedkering van de offerte, sturen we u een mail toe met daarin een checklist voor de benodigdheden. Wanneer deze benodigdhede binnen zijn gaan wij voor u aan de slag. Heeft u geen teksten of afbeeldingen of vind u dat deze aan vernieuwing toe zijn? Als extra service kunnen wij dit ook voor u aanbieden.

Een eerste controle

Na het maken van de eerste opzet volgt er een eerste revisieronde. U wordt gevraagd om de nieuwe website goed te bekijken waarbij wij ook een afpraak maken om deze eerste opzet te bespreken. Dit kan telefonisc of fysiek. Naar aanleiding van deze eerste controle en de eredere gesprekken maken de correcties op de website en voegen we eventuele extra functionaliteiten en/of pagina’s toe.

Een tweede controle

Wanneer wij klaar zijn met uw website volgt er een tweede revisieronde. U wordt hiervoor wederom gevraagd om uw website goed te bekijken waarna wij de website gezamelijk gaan bekijken en bespreken.

De website live zetten

Bij uw goedkeuring gaan we een afspraak maken om de nieuwe website live te zetten. Hierbij wordt de nieuwe website aan uw domeinnaam gekoppeld en wordt uw nieuwe website voor iedereen zichtbaar.

Wat gebeurd er nu verder na de livegang

Wanneer uw nieuwe website live is gegaan krijgt u, in het geval van een website op basis van een CMs, inloggegevens voor de achterkant van uw website. Ook blijven we uiteraard altijd tot uw beschikking voor het beantwoorden van vragen, het geven van advies of het aanpassen van uw website. Dit kan aan de hand van een servicecontract dat u heeft afgesloten of middels een uurtarief.