Unieke websites in WordPress en Drupal

Wij ontwerpen en realiseren gestructureerde en converterende maat werk WordPress en Drupal wesites.
Maatwerk websites WordPressMaatwerk websites Drupal

Jij heeft een eigen bedrijf? Dan wil jij natuurlijk online vindbaar zijn. Een van de manieren om op het internet aanwezig te zijn is met behulp van een eigen website. Maar hoe ga jij dat doen? Jij gaat zelf een website maken of ga jij toch maar een website laten maken?

Bij Computim maken wij graag jouw website voor u en waarom zou jij dat ook niet willen.

Een website maken kan op verschillende manieren. Jij kunt dit doen met behulp van een Content Management Systeem (CMS) of ‘gewoon’ door zelf te coderen. Bij Computim bouwen we met behulp van een CMS, bij voorkeur het CMS WordPress of Drupal. Heb jij zelf een voorkeur voor een ander CMS, geen probleem. Ook dan kunnen we uw website voor u maken.

Unieke website in WordPress

Computim bouwt unieke websites in het Contect Management Systeem (CMS) van WordPress. Wij maken de websites uniek zodat deze aan jou verwachtingen zal voldoen. Jouw bezoekers krijgen op die manier de beste ervering. Via onderstaande knop krijg jij meer informatie over onze unieke websites in WordPress gemaakt.

Unieke website in Drupal

Computim bouwt unieke websites in het Contect Management Systeem (CMS) van Drupal. Wij maken de websites uniek zodat deze aan jou verwachtingen zal voldoen. Jouw bezoekers krijgen op die manier de beste ervering. Via onderstaande knop krijg jij meer informatie over onze unieke websites die wij in Drupal gemaakt.

Unieke webshop in WordPress

Computim bouwt unieke webshops in het Contect Management Systeem (CMS) van WordPress. Wij maken de webshops uniek zodat deze aan jou verwachtingen zal voldoen. Jouw bezoekers krijgen op die manier de beste ervering. Via onderstaande knop krijg jij meer informatie over onze unieke webshops in WordPress gemaakt.