• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Overstappen op een virtuele telefooncentrale zorgt voor een aanzienlijke besparing op de telecomkosten binnen uw bedrijf. Wij bieden voor elke ondernemer met torenhoge telecomkosten dé uitkomst. Bent u benieuwd hoe een virtuele telefooncentrale werkt en hoe Computim u daarmee van dienst kan zijn? We vertellen het u graag.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
virtuele telefooncentrale

Met een virtuele telefooncentrale bellen via internet

De virtuele telefooncentrale is een centrale in de cloud en dient als vervanger voor uw traditionele centrale op locatie. Uw bedrijf maakt hiermee de overstap van traditioneel bellen naar bellen via het internet, ook wel VoIP genoemd. Dit brengt als groot voordeel met zich mee dat u een heleboel kosten bespaart op zowel het bellen als op de aanschaf van een fysieke telefooncentrale en het onderhoud ervan. U hoeft zich bovendien nergens zorgen over te maken met de virtuele telefooncentrale, want dezelfde functionaliteiten blijft u behouden. In de praktijk merken uw klanten er dan ook niets van. Wat u ervan merkt? Uitstekend werkend telefoonverkeer én een aanzienlijk lagere factuur aan het einde van de maand!

Maak de overstap

U wilt toch ook besparen op de hoge telecomkosten binnen uw bedrijf? Stap daarom over op een virtuele telefooncentrale en laat telecombedrijf Computim ervoor zorgen dat uw cloudoplossing altijd up-to-date is. Voor meer informatie over onze diensten, waaronder naast VoIP ook zakelijke wifi, neemt u contact op met ons bedrijf uit Beverwijk, nabij Haarlem, via 0251 – 217 612 of info@computim.nl. Bent u meer op zoek naar andere producten en diensten, zoals alarmsystemen in Amsterdam? Ook hiermee helpen wij u graag.