Hosted VoIP

Zelf online uw telefooncentrale beheren

Wanneer u gebruikmaakt van deze vorm van zakelijke telefonie, brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat er geen fysieke telefooncentrale aanwezig is. Uw telefooncentrale is namelijk virtueel en daardoor heel gemakkelijk online door uzelf te gebruiken. In deze virtuele telefooncentrale kunt u eenvoudig en snel de instellingen van uw centrale aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf gebruikers toevoegen en verwijderen.

Alle vertrouwde functionaliteiten die u gewend bent

Bij hosted VoIP van Computim kunt u van alle functionaliteiten gebruikmaken die u van een telefooncentrale gewend bent. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: doorverbinden, doorschakelen, belgroepen beheren, voicemail, telefoonboek, het instellen van een welkomstboodschap en het instellen van tijdsconfiguratie.

Naast deze functies biedt Computim u ook nog eens als extra service een aantal andere diensten gratis aan.

Dat zijn:

  • Wachtrijen
  • Keuzemenu’s
  • Snelkiesnummers
  • Uitgebreide belstatistieken
  • Online beheersysteem

Bovendien kunnen wij voor u een pakket opstellen die aan al uw wensen voldoet. Indien u dit graag wilt, kunt u het beste even een offerte aanvragen.

Zie hieronder een voorbeeld van wachtrij statistieken binnen een Hosted VoIP omgeving.

wachtrij statistieken hosted voip computim

Optimaal en overal bereikbaar met Hosted VoIP

Doordat u met deze vorm van telefonie over het internet belt, is deze dienst niet aan een vaste locatie of werkplek gebonden. Deze dienst kan zelfs perfect worden geïntegreerd met mobiele telefoons. Met hosted VoIP zullen u en uw werknemers dus optimaal bereikbaar zijn.

Daarnaast kunt u met deze dienst geheel gratis naar andere vestigingen van uw organisatie bellen, zelfs wanneer deze niet in Nederland zijn gevestigd. Dat is natuurlijk wel zo fijn!

Managed Voice: een van de meest geavanceerde telefooncentrales

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor Computim. De eerste reden is dat wij voor deze vorm van telecommunicatie onze eigen dienst hebben ontwikkeld, namelijk Managed Voice. Dit is een van de meest complete en modernste hosted VoIP telefooncentrales van Nederland.

Dankzij Managed Voice bent u zeker van een betrouwbaar en flexibel online telefooncentrale die, zonder verdere investeringen, met uw organisatie meegroeit.

hosted voip desktop coligo

Een eenvoudige en snelle installatie

Wilt u graag overstappen naar hosted VoIP data van Computim? Dat kan heel eenvoudig! Het is zelfs mogelijk dat de huidige telefoonnummers van uw bedrijf aan deze vorm van telecommunicatie worden gekoppeld. Hierdoor zullen uw werknemers en klanten er dus geen last van hebben dat u op een andere vorm van telefonie bent overgestapt.

Meest transparante en goedkoopste manier van zakelijk bellen

Nog een goede reden om te kiezen voor de diensten van Computim, is de lage prijs die wij hanteren. U kunt al van onze hosted VoIP Telefooncentrale gebruikmaken voor maar 8 euro per maand. Het grote voordeel van Computim is dat u per werkplek betaald.

Alle beltarieven worden uiteraard per seconde afgerekend en er is geen minimum qua aantal seconden per gesprek. Dat betekent dat er voor u geen valkuilen zijn. Kortom: wij van Computim bieden u de meest transparante en goedkoopste manier van zakelijk bellen aan.

Iedere onderneming is bij Computim welkom!

Wilt u graag gebruikmaken van hosted VoIP van Computim? Iedere onderneming is bij ons welkom, dus meld u vandaag nog aan. Wilt u liever eerst wat meer informatie vergaren? Dan mag u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.