WordPress video hulp

Wil je graag weten wat je precies de mogelijkheden zijn van je thema, hoe een visual page builder werkt, je een vertaling kan toevoegen of simpelweg gewoon hoe WordPress werkt? Plan een video afspraak met één van onze WordPress specialisten en wij helpen je live via een video chat (google meets en indien nodig maken we gebruik van chrome remote desktop) met je WordPress website! Wij rekenen per minuut maar zullen vooraf altijd een indicatie geven hoelang wij denken hiervoor nodig te hebben. 

Live video hulp met je WordPress website.

Heb je een vraag met betrekking tot je WordPress website en je zou graag willen weten hoe je dit in de toekomst zelf zou kunnen doen of zou je graag meer willen leren met betrekking tot WordPress?
Onze WordPress specialisten staat je graag te woord tijdens een live video gesprek.

We gebruiken voor de video hulp zowel Microsoft Teams.

€ 1 per minuut inclusief 21% BTW

Support met wachtwoord reset

Wit scherm bij inloggen

Telefonisch bevestiging na aanvragen WordPress video hulp

Microsoft Teams remote

Werkzaamheden die overeengekomen zijn voor de meeting

Na afloop eenvoudig via I-Deal betalen van de factuur.

Aanvragen WordPress video hulp

Online plannen afspraak

Er word een apart venster geopend met de agenda

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar kun je ook via een vaste telefonielijn (video)bellen en gebeld worden met interne en externe partijen, zonder hiervoor te moeten schakelen tussen verschillende tools.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar. Microsoft 365 Business Voice vereenvoudigt niet alleen de externe communicatie met bijvoorbeeld klanten en leveranciers via Microsoft Teams, maar ook de interne communicatie en vooral samenwerking met collega’s.

Daarbij beschikt Microsoft 365 Business Voice over alle functies die een telefonie-oplossing moet hebben, zoals de mogelijkheid om oproepmenu’s en voicemails in te stellen, verschillende groepen te maken en agenda’s toe te voegen. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn tevens al je contacten direct beschikbaar binnen de ‘telefooncentrale’.

Microsoft 365 Business Voice als turn-key oplossing geleverd via Computim

Om Microsoft 365 Business Voice te kunnen gebruiken dien je een gecertificeerde trunk aan te schaffen én gebruik te maken van een compatibel Microsoft 365 abonnement. Computim levert de telecom-oplossing van Microsoft inclusief een gecertificeerde trunk en Calling Plan. Tevens verzorgen wij de volledige implementatie van de trunk aan een Microsoft 365 omgeving.

Computim levert een kant-en-klare telefonie-oplossing met onbeperkt bellen in Nederland of als optie in heel Europa. Bellen buiten de bundel gebeurt op naheffing.

Na aankoop van Microsoft 365 Business Voice Computim start ons support-team met de implementatie van de oplossing en de trunk. Binnen 3 werkdagen is Microsoft 365 Business Voice klaar voor gebruik! (Exlusief nummerbeheoud)

User-bases licentiemodel

Het licentiemodel van Microsoft 365 Business Voice is user-based, wat betekent dat je per fysieke user een voice-kanaal dient aan te schaffen.

Wat vertellen onze klanten

Snelle vlotte kundige hulp zowel op locatie als op afstand. Xander heeft veel kennis van wat hij doet.
Team Groots Herenmode

Groots Herenmode

Wij hebben via Computim een éénvoudige Magento webshop pakket afgenomen. Wij kunnen bij vragen op de expertise van Xander van Computim rekenen.
Hetty van Epen

Lelycare