Data Recovery en Backup Plan

Acronis Backup Online inclusief Active Protection

De nummer 1 oplossing tegen ransomware

Vanaf slechts € 9,68 inclusief 21% btw

Waarom online opslag niet voldoende is

Steeds vaker wordt voor persoonlijke en bedrijfsdata een online opslagmethode zoals Google Drive, iCloud of OneDrive gebruikt. Dit lijkt misschien veilig, maar een online opslag is géén back-up. Want wat gebeurt er met deze data als je het overschrijft of verwijdert, of wanneer het besmet is door een virus of ransomware?

De online back-up van Acronis biedt optimale bescherming van al je kritische data op al je apparaten. Data is nooit meer verloren door synchronisatiefouten, het overschrijven van data, brand of diefstal.

Prijs is inclusief 21% btw

%

Van de cloudgebruikers heeft data verloren in de cloud

%

Van de bedrijven heeft belangrijke data onvoldoende beveiligd

%

Van de bedrijven moet haar deuren sluiten als gevolg van dataverlies

Ransomware is een wereldwijde pandemie. Acronis biedt bescherming met Active Protection

ransomware proof

Beheer back-ups van medewerkers

N

Geschikt voor alle iPhone, iPad en Android-apparaten

N

Gecentraliseerd beheer van alle mobiele apparaten

N

Back-ups en herstel tussen verschillende apparaten en softwaresystemen

N

2 keer sneller dan andere back-ups

N

Kies uit 4 encryptiestandaarden

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar kun je ook via een vaste telefonielijn (video)bellen en gebeld worden met interne en externe partijen, zonder hiervoor te moeten schakelen tussen verschillende tools.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar. Microsoft 365 Business Voice vereenvoudigt niet alleen de externe communicatie met bijvoorbeeld klanten en leveranciers via Microsoft Teams, maar ook de interne communicatie en vooral samenwerking met collega’s.

Daarbij beschikt Microsoft 365 Business Voice over alle functies die een telefonie-oplossing moet hebben, zoals de mogelijkheid om oproepmenu’s en voicemails in te stellen, verschillende groepen te maken en agenda’s toe te voegen. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn tevens al je contacten direct beschikbaar binnen de ‘telefooncentrale’.

Microsoft 365 Business Voice als turn-key oplossing geleverd via Computim

Om Microsoft 365 Business Voice te kunnen gebruiken dien je een gecertificeerde trunk aan te schaffen én gebruik te maken van een compatibel Microsoft 365 abonnement. Computim levert de telecom-oplossing van Microsoft inclusief een gecertificeerde trunk en Calling Plan. Tevens verzorgen wij de volledige implementatie van de trunk aan een Microsoft 365 omgeving.

Computim levert een kant-en-klare telefonie-oplossing met onbeperkt bellen in Nederland of als optie in heel Europa. Bellen buiten de bundel gebeurt op naheffing.

Na aankoop van Microsoft 365 Business Voice Computim start ons support-team met de implementatie van de oplossing en de trunk. Binnen 3 werkdagen is Microsoft 365 Business Voice klaar voor gebruik! (Exlusief nummerbeheoud)

User-bases licentiemodel

Het licentiemodel van Microsoft 365 Business Voice is user-based, wat betekent dat je per fysieke user een voice-kanaal dient aan te schaffen.

Wat vertellen onze klanten

Snelle vlotte kundige hulp zowel op locatie als op afstand. Xander heeft veel kennis van wat hij doet.
Team Groots Herenmode

Groots Herenmode

Wij hebben via Computim een éénvoudige Magento webshop pakket afgenomen. Wij kunnen bij vragen op de expertise van Xander van Computim rekenen.
Hetty van Epen

Lelycare