Cloud Services van Google en Microsoft

Computim biedt vol op mogelijkheden voor Google cloud & Microsoft cloud oplossigen.

Wij leveren beide cloud oplossingen aan onze klanten. Welke voor u het meest geschikt is zullen we in een persoonlijk gesprek bekijken en toelichten.

Google Cloud

G Suite

‘G Suite by Google Cloud’ is de nieuwe naam van wat voorheen ‘Google Apps for Work’ was. Een nieuwe naam, maar nog steeds een prachtige alles-in-een cloud oplossing met dezelfde effectieve tools als: Gmail, Documenten, Drive en Agenda.

‘G Suite’ heeft alles wat je nodig hebt om overal te werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en meer kan bereiken! G Suite biedt een totaalpakket aan producten, die jou helpen om overal waar je bent te kunnen werken. Je werkt in ‘the cloud’.

Microsoft Cloud

Microsoft 365

‘Microsoft 365’ is de nieuwe naam van wat voorheen ‘Microsoft Office 365’ was. Een nieuwe naam, maar nog steeds een prachtige alles-in-een cloud oplossing met dezelfde effectieve tools als: Office, Ondrive , Outlook en Teams.

‘Microsoft 365’ heeft alles wat je nodig hebt om overal te werken, zodat jouw organisatie zich sneller kan ontwikkelen en meer kan bereiken! Microsoft 365 biedt een totaalpakket aan producten, die jou helpen om overal waar je bent te kunnen werken. Je werkt in ‘the cloud’.

Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar kun je ook via een vaste telefonielijn (video)bellen en gebeld worden met interne en externe partijen, zonder hiervoor te moeten schakelen tussen verschillende tools.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar. Microsoft 365 Business Voice vereenvoudigt niet alleen de externe communicatie met bijvoorbeeld klanten en leveranciers via Microsoft Teams, maar ook de interne communicatie en vooral samenwerking met collega’s.

Daarbij beschikt Microsoft 365 Business Voice over alle functies die een telefonie-oplossing moet hebben, zoals de mogelijkheid om oproepmenu’s en voicemails in te stellen, verschillende groepen te maken en agenda’s toe te voegen. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn tevens al je contacten direct beschikbaar binnen de ‘telefooncentrale’.

Microsoft 365 Business Voice als turn-key oplossing geleverd via Computim

Om Microsoft 365 Business Voice te kunnen gebruiken dien je een gecertificeerde trunk aan te schaffen én gebruik te maken van een compatibel Microsoft 365 abonnement. Computim levert de telecom-oplossing van Microsoft inclusief een gecertificeerde trunk en Calling Plan. Tevens verzorgen wij de volledige implementatie van de trunk aan een Microsoft 365 omgeving.

Computim levert een kant-en-klare telefonie-oplossing met onbeperkt bellen in Nederland of als optie in heel Europa. Bellen buiten de bundel gebeurt op naheffing.

Na aankoop van Microsoft 365 Business Voice Computim start ons support-team met de implementatie van de oplossing en de trunk. Binnen 3 werkdagen is Microsoft 365 Business Voice klaar voor gebruik! (Exlusief nummerbeheoud)

User-bases licentiemodel

Het licentiemodel van Microsoft 365 Business Voice is user-based, wat betekent dat je per fysieke user een voice-kanaal dient aan te schaffen.

Wat vertellen onze klanten

Snelle vlotte kundige hulp zowel op locatie als op afstand. Xander heeft veel kennis van wat hij doet.
Team Groots Herenmode

Groots Herenmode

Wij hebben via Computim een éénvoudige Magento webshop pakket afgenomen. Wij kunnen bij vragen op de expertise van Xander van Computim rekenen.
Hetty van Epen

Lelycare