Microsoft 365 Business Voice

Business Voice voor Microsoft teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar.
Microsoft 365 Business Voice is een krachtig en flexibel telefoniesysteem, waarmee je jouw Microsoft Teams omgeving uitbreidt met een vaste telefonie-oplossing. Zo gebruik je Teams niet alleen om te communiceren per chat, maar kun je ook via een vaste telefonielijn (video)bellen en gebeld worden met interne en externe partijen, zonder hiervoor te moeten schakelen tussen verschillende tools.

All-in-one communicatie via Microsoft Teams

Met Microsoft 365 Business Voice gebruik je Microsoft Teams om via een vaste lijn te bellen en gebeld te worden. Zo heb je geen internetverbinding meer nodig om te bellen, video-vergaderen of gebeld te kunnen worden. Of je nu op kantoor via een PC of laptop of onderweg op een mobiel apparaat werkt, je bent altijd en overal bereikbaar. Microsoft 365 Business Voice vereenvoudigt niet alleen de externe communicatie met bijvoorbeeld klanten en leveranciers via Microsoft Teams, maar ook de interne communicatie en vooral samenwerking met collega’s.

Daarbij beschikt Microsoft 365 Business Voice over alle functies die een telefonie-oplossing moet hebben, zoals de mogelijkheid om oproepmenu’s en voicemails in te stellen, verschillende groepen te maken en agenda’s toe te voegen. Door de naadloze integratie met Office 365 zijn tevens al je contacten direct beschikbaar binnen de ‘telefooncentrale’.

Microsoft 365 Business Voice als turn-key oplossing geleverd uit Computim

Om Microsoft 365 Business Voice te kunnen gebruiken dien je een gecertificeerde trunk aan te schaffen én gebruik te maken van een compatibel Microsoft 365 abonnement. Computim levert de telecom-oplossing van Microsoft inclusief een gecertificeerde trunk en Calling Plan. Tevens verzorgen wij de volledige implementatie van de trunk aan een Microsoft 365 omgeving.

Computim levert een kant-en-klare telefonie-oplossing met onbeperkt bellen in Nederland of als optie in heel Europa. Bellen buiten de bundel gebeurt op naheffing.

Na aankoop van Microsoft 365 Business Voice via Computim start ons support-team met de implementatie van de oplossing en de trunk. Binnen 1 werkdag is Microsoft 365 Business Voice klaar voor gebruik!

User-bases licentiemodel

Het licentiemodel van Microsoft 365 Business Voice is user-based, wat betekent dat je per fysieke user een voice-kanaal dient aan te schaffen.

×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

× Hoe kan ik u helpen?