Zakelijke WiFi

20 september 2020 Xander

Overal en altijd online

Waar u ook komt, u kunt bijna overal wel gebruik maken van een wifi-netwerk om uw mail te controleren of om een website te bezoeken. Wifi is inmiddels allang geen luxe meer! Natuurlijk wilt u dit als bedrijf uw medewerkers, klanten of bezoekers ook aanbieden. Maar dan wel veilig, dekkend en zonder al te veel gedoe. Computim kan dit voor u regelen.

Wat is zakelijk Wifi?

Met zakelijk wifi zorgen we ervoor dat u overal in uw bedrijf gebruik kunt maken van snel draadloos internet. Van de voordeur tot in de kantoren, door de gangen, in het restaurant en zelfs op het terras. Pixelbyte garandeert overal een krachtig wifi-signaal door het gebruik van de professionele wifi-accesspoints van Tp-Link Omada, Draytek of Ubiquiti.

Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat we uw netwerk zeer goed beveiligen. Zo hebben de gebruikers wel een snelle verbinding met het internet, maar geen toegang tot uw bedrijfsgegevens. Ook kunnen we 2 (of meer) gescheiden wifi-netwerken opzetten: bijvoorbeeld één voor medewerkers en één voor uw gasten.

Voordelen van zakelijk Wifi bij Computim

 • Stabiel
  Door het gebruik van meerdere accesspoints garanderen we een stabiele wifi-verbinding die centraal beheerd kan worden.
 • Hoge snelheid
  We zorgen ervoor dat u via onze accesspoints het maximale uit uw internetverbinding haalt.
 • Meerdere gescheiden netwerken
  Aparte, gescheiden netwerken voor uw medewerkers en uw gasten.
 • Professionele apparatuur
  We maken gebruik van de professionele apparatuur van TP-Link Omada, Draytek of Ubiquiti voor het beste resultaat.
 • Ondersteuning
  Complete installatie, beheer en onderhoud door Computim.

Meer weten over ICT-ondersteuning?

Wilt u weten wat Computim voor u kan betekenen op het gebied van Zakelijk WiFo? Of u nu zzp-er bent, een klein of (middel)groot bedrijf heeft of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de beste ICT-ondersteuning die mogelijk is. Neem contact met ons op voor een betaalbare oplossing op maat. Ons eerst beter leren kennen? Lees dan onze over ons pagina en lees wat onze klanten van ons vinden.

, ,
×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

× Hoe kan ik u helpen?