VoIP-telefonie

20 september 2020 Xander

Professionele uitstraling

Heeft u als ondernemer alleen een mobiel nummer en wilt u een professionelere uitstraling met een vast nummer? Of is uw huidige telecomapparatuur aan vervanging toe? Denk dan eens aan VoIP, de moderne vervanger van de oude telefooncentrale. Met VoIP heeft u eindeloos veel mogelijkheden. U beheert bijvoorbeeld eenvoudig uw doorschakelingen, belplannen, wachtmuziek en voicemail-instellingen. Bovendien is bellen via VoIP een stuk goedkoper.

Wat is VoIP?

VoIP is de afkorting voor Voice over IP. In de volksmond wordt VoIP ook wel “internettelefonie” of “internetbellen” genoemd. Dit geeft eigenlijk precies aan wat VoIP is: telefonie via het internet.

Wij kunnen uw bestaande telefoonnummer(s) overzetten naar ons VoIP platform en leveren voor een maandelijkse vaste all-in prijs een complete aansluiting inclusief toestellen en onbeperkte gesprekken naar vaste en mobiele nummers. Uw krijgt daarmee voor een laag maandbedrag de beschikking over een complete telefoondienst met alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale!

Voordelen van VoIP bij Computim

 • Kostenbesparend
  U bespaart 40% tot 70% op de kosten van zakelijk belverkeer en abonnementskosten.
 • Uitgebreide functionaliteiten
  Voicemail, doorschakelingen, wachtrijen, keuzemenu’s, belplannen, alle gewenste functionaliteiten zijn mogelijk!
 • Schaalbaar
  VoIP groeit met u mee. Het uitbreiden van het aantal toestellen, nummers, voicemails, etc. kunnen we binnen een paar werkdagen voor u regelen.
 • Flexibel
  Het werken op meerdere of wisselende locaties is heel makkelijk: de toestellen zijn niet aan een centrale / locatie gebonden.
 • Vast bedrag per maand
  U betaalt alleen een vast bedrag per maand op basis van de functionaliteiten en het aantal gewenste toestellen.
 • Hoge betrouwbaarheid en stabiliteit
  Uw VoIP oplossing wordt gehost in een professioneel datacentrum met uitgebreide beveiligingen. Hierdoor is het risico van uitval minimaal.
 • VoIP werkt ook via de volgende apps van Computim
  De voip telefonie werkt met een app op de mobiel, 3cx centrale, Yealink, GigaSet, DeanOne en sinds 2020 ook gecertificeerd  voor Microsoft Teams
 • Ondersteuning
  De complete installatie en het beheer van uw VoIP oplossing kan Computim voor u verzorgen.

Meer weten over ICT-ondersteuning?

Wilt u weten wat Computim voor u kan betekenen op het gebied van ICT-ondersteuning? Of u nu zzp-er bent, een klein of (middel)groot bedrijf heeft of een not-for-profit organisatie bent, wij leveren u graag de beste ICT-ondersteuning die mogelijk is. Neem contact met ons op voor een betaalbare oplossing op maat. Ons eerst beter leren kennen? Lees dan onze over ons pagina en lees wat onze klanten van ons vinden.

, , , , ,
×

Hallo!

U kunt ons bereiken via WhatsApp chat bericht sturen met u vraag, kies hier voor uw contact persoon. Of stuur een e-mail naar: info@computim.nl

× Hoe kan ik u helpen?