• Support op afstand
  • Service van A tot Z
  • Gespecialiseerd in VoIP

Heeft u interesse in een installatie van een IP-camera? Computim in Beverwijk, in de buurt van Haarlem, helpt u graag bij het installeren van uw eigen IP-camerabewaking. De afkorting IP staat voor internet protocol. Met IP-camerabewaking worden de beelden van de camera verstuurd via het internet. Op deze manier kunt u de beelden van uw IP-camera installatie bijvoorbeeld vanaf uw computer of smartphone bekijken.

Heeft u interesse of wilt u meer te weten komen? Bel ons: 0251 – 217 612Stuur een e-mail
beveiligingscamera ip

Installatie van een IP-camera via het internet protocol

De installatie van een IP-camera wordt ook wel een netwerkcamera genoemd. IP-camerabewaking is draadloos en gaat alleen via het internet, oftewel via het internet protocol. De installatie van een IP-camera is goed voor zowel veiligheid als privacy. Wanneer u IP-camerabewaking laat installeren, dan is het belangrijk dat u beschikt over een goed wifinetwerk. Ook voor het aanleggen van een goed werkend netwerk komen wij graag bij u langs. Met een goed netwerk gaat het installeren van de camerasystemen ook veel gemakkelijker.

Bel nu voor uw eigen installatie

Wilt u zelf camerabeveiliging in de buurt van Amsterdam en Haarlem laten installeren? Wij helpen u graag! Schakel direct onze hulp in en wij kijken graag met u naar de beste oplossing. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar meer informatie? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over wat wij doen en wat wij voor u kunnen betekenen, zoals het regelen van een back-up. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0251 – 217 612 of stuur een e-mail naar info@computim.nl. Heeft u vragen over een van onze andere producten of diensten, zoals VoIP zakelijk bellen? Ook hierover vertellen wij u graag meer!