Al mijn gegevens kwijt ‘Dat overkomt mij niet’

U weet als geen ander ‘ik kan mijn bedrijf niet runnen zonder gegevens en bestanden’. Maar toch denkt u ‘dit overkomt mij niet, alles kwijt’.

Een brandje in uw bedrijf of thuis. Een harde schijf die spontaan crasht of een computer die verdwijnt bij een inbraak. Allemaal omstandigheden die roet in uw eten gooien, want in de praktijk gaat het helaas vaak anders.

Met Back-up Online van Computim raakt u nooit meer uw bestanden kwijt. Uw documenten veilig opgeslagen met een dubbele back-up. Zo haalt u altijd eenvoudig uw verloren bestanden terug. Tot zelfs 30 verschillende back-up versies! U maakt zich geen zorgen meer.

Voor de Back-up dienst van Computim wordt er gebruik gemaakt van Acronis, dit is een zeer stabiel en gebruiksvriendelijk pakket. De software draait op de achtergrond mee zonder veel resources van het systeem te trekken. Tevens wordt er na elke back-up een e-mail verstuurd naar het aangegeven e-mail adres mocht u dit wensen. Ook monitoren wij de back-up regelmatig zodat u verzekerd bent van een perfecte back-up.

Betrouwbare Back-ups bij Computim

NB: Bij overschrijding van de oorspronkelijk bestelde back-up capaciteit wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de status via uw e-mail.

Bestel hier jouw Online Back-up oplossing
Deel uw ervaring