Een greep uit de vele betaalmogelijheden bij Computim

1. iDEAL

U selecteert de betaalmethode ‘Online Betalen’ en klikt op ‘volgende stap’. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op ‘plaats bestelling’. Nu leiden wij automatisch naar de beveiligde betaalomgeving van Mollie, waar u kunt inloggen op de uw vertrouwde internetomgeving van uw eigen bank. Hier kunt u vervolgens middels iDeal de betaling voldoen.

2. Paypal/Paypal Express

U kunt snel, makkelijk en veilig met PayPal betalen. Tijdens het bestelproces kunt u inloggen met uw PayPal accountgegevens en de betaling versturen. Indien u PayPal Express gebruikt, nemen wij de adresgegevens over die zijn ingevoerd in het systeem van PayPal. Verdere informatie over PayPal krijgt u tijdens het bestelproces. Na het bestellen hebt u de mogelijkheid de bestelling te controleren en te bevestigen.

Wij ontvangen direct uw betaling en kunnen uw bestelling onmiddellijk verder in behandeling nemen.

U hebt nog geen PayPal Account? U kunt uw bankrekening meteen laten registreren.

2. Klara achteraf betalen

Koop vandaag, en geniet direct na bezorging alvast met volle teugen van je aankoop. Je kan tot en met 14 (of 30) dagen na je bestelling genieten voordat je betaalt. Betalen doe je online of in de app natuurlijk. Met één klik, via iDEAL – alles kan!

3. Bancontact / Mister Cash  (Online Betalen – Gratis)

Bancontact / Mister Cash  (Online Betalen – Gratis)
U selecteert de betaalmethode ‘Online Betalen’ en klikt op ‘volgende stap’. Wij vragen u om uw bestelling te controleren en vervolgens te bevestigen door te klikken op ‘plaats bestelling’. Nu leiden wij u automatisch naar de voor u bekende veilige betaalomgeving van Bancontact / Mister Cash. Hier kunt u vervolgens uw bestelling betalen.